Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Tri, dva, jedan-kuhaj''

Kate i Tomo te Mirna i Franka ispali iz daljnjeg natjecanja

Tri dva jedan kuhaj
Foto: RTL televizija
1/7
04.03.2016.
u 00:10

Šanse da ta dva para ostanu u tom kulinarskom showu bile su male, ali su se mogle dostići da su skuhali lignje na buzaru i zagrebački odrezak po volji žirija.

Iz daljnjeg natjecanja showa ''Tri, dva, jedan-kuhaj'' ispali su Kate i Tomo te Mirna i Franka. Šanse da ta dva para ostanu u tom kulinarskom showu bile su male, ali su se mogle dostići da su skuhali lignje na buzaru i zagrebački odrezak po volji žirija.

I ovog su četvrtka Bijeli i Crveni zamijenili recepte, zbog čega je nastala prava pomutnja na setu showa. Kontinentalci su Bijelom timu zadavali redom, za žiri i previše jednostavne zadatke. Tako su Verica i Dragan prvi put u životu valjali tijesto za burek s mesom, Anka i Ivan pekli punjeni lungić i pekarski krumpir, a Branka i Vladimir pekli domaće kobasice.

Katarina i Tomislav isprva su vjerovali kako će napraviti najbolje jelo dosad jer su od Ane i Snježane iz  suprotnog tima dobili lignje na buzaru. Međutim, žiriju je šug bio prejak i previše dominantan za buzaru, previše gust da bi bio ''toč'' jer su ga prijatelji iz Splita zgrušavali krušnim mrvicama. Ukupan zbroj ocjena 12 nije bio dovoljan da se spase od ispadanja. 

S obzirom na to da ovaj tjedan ispadaju dva para, Kati i Tomi pridružile su se Franka i Mirna koje su pripremile predebeli zagrebački odrezak.

„Na nekim dijelovima odreska imate previše tog dodatka, šunke i sira, nije vam baš jednako raspoređeno. A i trebale ste više istući to meso", bili su komentari žirija kod dijeljenja ocjena (ukupno 15).

Najbolji par bili su Luka i Doris, čiji je ajngemahtec obradovao Špičeka. Iz gušta je oglodao kokošju nogicu, a drugu je čak prepustio Ivanu koji je muku mučio s izgovorom ovog tradicionalnog kontinentalnog jela: „Kako se ono kaže? Ajgenmajsen?“ 

Novi tjedan kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ počinje u ponedjeljak u 21.05 na RTL-u.

>> Lanjskom pobjedniku showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj' favoriti su sestrične Ina i Dina 

>> I na Mediteranu znaju dobre čvarke napraviti – Mirna i Franka iznenadile žiri!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije