Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"tvoje lice zvuči poznato"

Igor Mešin postaje Rene Bitorajac, a Rene Igor

rene
Foto: Nova TV
1/9
09.12.2014.
u 12:55

Samoj nas još jedna epizoda dijeli od uzbudljivog finala popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a kraju ovotjedne emisije saznat ćemo tko su četiri najbolje plasirana natjecatelja. U velikom finalu koje ćemo vidjeti 21. prosinca, tih četvero natjecatelja borit će se za titulu pobjednika showa dok će ostali nastupiti u revijalnom tonu.

Goranu, Sandri i Tomi ovaj put će se u ocjenjivanju pridružiti Nives Celzijus, a osim osam fantastičnih transformacija ove nedjelje vidjet ćemo i zanimljive preobrazbe voditelja TLZP-a. Gledatelji neće moći vjerovati svojim očima, odnosno ušima, te više nećemo znati gledamo li i slušamo Igora ili Renea. Lice će nam zvučati poznato, ali uloge će definitivno biti zamijenjene, a za ovu preobrazbu i sami voditelji još jednom će ući u ruke majstora maske, šminkera i frizera kako bi bili što vjernija kopija jedan drugome. 

Goran Navojec kada će vidjeti voditeljski dvojac u ovom ''izdanju'' samo će komentirati: ''Imam želju da budete svoji, a ne da se iz loših pretvarate u još lošije.''  Koliko će ''loši'' odnosno ''dobri'' biti Igor kao Rene, a Rene kao Igor, saznat ćemo ove nedjelje u predfinalnoj emisiji popularnog showa.

Ove nedjelje vidjet ćemo jedinstvenu Lady Gaga, a njen nastup dočarat će nam Andrea i izvesti ''Poker face''. Danijelu Martinović imitirat će Jasna, a otpjevat će pjesmu ''Brodolom''. Giuliano će se pretvoriti u Lou Bega koji se proslavio pjesmom ''Mambo nr.5'' Vanda postaje  Enrique Iglesias, a izvest će pjesmu ''Bailamos''. Baby Dooks će se morati uživjeti u pjevača Outkasta te otpjevati pejsmu ''Hey ya''. Ronald će morati postati kopija Vlade Kalembera i to uz pjesmu ''Evo noći, evo ludila''. Minea će se transformirati u legendarnu Cher a za ulazak u finale borit će se s pjesmom ''If I could turn back time''. Prošlotjedni pobjednik Mario Petreković će nas podsjetiti na spot Maroon 5 i pjesmu '' Moves like Jagger''.

Ne propustite nastupe Lady Gaga, Enrique Iglesiasa, Outkasta, Vlade Kalembera, Marron 5, Lou Bega, Cher i Danijele Martinović ove nedjelje u predfinalnoj emisiji showa u 20 sati na Novoj TV!

>> Pobijedio Mario Petreković kao Lionel Richie, 10.000 kuna darovao udruzi Ulični suputnik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije