Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trailer

Goran Višnjić i Halle Berry pod tušem u strastvenom zagrljaju

Višnjić i Halle Berry
Foto: Youtube
1/2
09.05.2014.
u 07:51

CBS je objavio prošireni trailer serije u trajanju jedne minute, a koja prikazuje Gorana Višnjica i trudnu Halle nakon što je 13 mjeseci provela sama u svemiru. Ili ipak nije?

Nedavno smo imali prilike vidjeti prvi teaser, a sada je stigao i trailer koji nudi puno bolji uvid u novu seriju "Extant", ali i prvi pogled na vruće scene između Gorana Višnjića i Halle Berry.

U serijii koju producira Steven Spielberg, Goran i Halle glume bračni par.

CBS je objavio prošireni trailer serije u trajanju jedne minute, a koja prikazuje Gorana Višnjića i trudnu Halle nakon što je 13 mjeseci provela sama u svemiru. Ili ipak nije?

Halle igra ulogu astronautkinje Molly Woods koja se bori ponovno povezati sa svojim mužem znanstvenikom Johnom (Goran Višnjić) nakon što je provela godinu dana u svemiru. Trailer započinje scenom u kojoj Mollyna najbolja prijateljica i suradnica Sam (Camryn Manheim) Molly suočava sa trudnoćom.

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

"Bila si u svemirskoj stanici 13 mjeseci. Jesi li sigurna da si bila sama? Molly, ti si trudna!"

>>Halle Berry 'upala' na Večernjakovu ružu. Evo što je rekla

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije