Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spontana svadba

Glumica Ana Maras tajno se vjenčala u Las Vegasu

ana maras
pixsell
23.08.2012.
u 09:57

Splitska glumica (31) 12. kolovoza u SAD-u se udala za svog odabranika Šveđanina Johna Har­­mandera­ (31), piše Gloria.

Zvijezda se­­rijala “Larin izbor”  Splićanka Ana Maras i kreativni di­­rektor jedne reklamne agencije Šveđanin John Harmander otputovali su na neutralni teren, u Las Vegas, i uplovili u bračnu lu­­ku u jednoj od brojnih kapelica za ekspresna vjenčanja.Odabrali su Little Church of West, koja se tom djelatnošću bavi još od 1942., i u kojoj su “da” rekli i mnogi poznati holivudski pa­­rovi, poput svojedobno Angeline Jolie i Billyja Boba Thorntona, piše Gloria.

Ana i John u bračnu su luku uplovili 12. kolovoza.

- Brak nam sigurno neće donijeti neke velike promjene, kad već dugo živimo zajedno. A zašto se onda udajem? Zato jer za sve u životu postoji pravi trenutak, a sada je u mojem došlo vrijeme za nešto tako lijepo - rekla je Ana proljetos, kad je odlučila reći “da” Johnu Harmanderu, koji je zbog nje do­­šao živjeti u Hrvatsku.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar cro1com
cro1com
10:29 23.08.2012.

Tajno ?

Avatar cro1com
cro1com
10:30 23.08.2012.

Jeftino :}

OB
-obrisani-
13:56 23.08.2012.

A jake glumice...hihihi...ja ovu vidim prvi put u životu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije