Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Giuliano u štiklama i minici 'razvalio' kao Freddie Mercury

show lice zvuči
Foto: Nova TV
1/14
26.10.2014.
u 22:30

Pridružena članica žirija Nina Badrić bila je apsolutno oduševljena Giulianovim nastupom. 'Fantastično otpjevano', rekla je Nina

U večerašnjem showu 'Tvoje lice zvuči poznato' najviše je bodova osvojio Giuliano koji je kao Freddie Mercury publici pružio nezaboravnu izvedbu hita grupe Queen 'I want to break free'. Pritom je baš kao i legendarni Mercury bio obučen kao očajna kućanica koja se želi osloboditi svog dosadnog života.

Pridružena članica žirija Nina Badrić bila je apsolutno oduševljena Giulianovim nastupom. 'Fantastično otpjevano', rekla je Nina.

Za potrebe transformacije Giuliano je nosio periku, odjenuo minicu i štikle, imao je umjetne brkove, ali i zube koji su mu osigurali, kako kaže, jedan ''neponovljivi'' osjećaj.

Tomo je komentirao nastup: Tu vidim jedan veliki napredak. Do sada je imao ženske uloge, a sada ima ulogu frajera koji ima žensku ulogu. Fantastično je i otpjevao i uživio se u taj karakter.

Goran Navojec također je bio oduševljen ovom izvedbom.

Foto: Nova TV

– Ovo je kao da smo skinuli taj tv spot i prebacili ga u kazalište, jednostavno sam u šoku – kazao je Navojec.

Pobjednik četvrte epizode Giuliano odabrao je Udrugu za sindrom Down Zagreb kojoj će Nova TV donirati novčanu nagradu od 10.000 kuna.

Ronald Braus otpjevao je pjesmu ''Mala djevojčica'' u originalnoj izvedbi Ive Robića i Zdenke Vučković. Ronald se tako za potrebe ove pjesme transformirao u oba izvođača.

Andrea je izjavila da bi opet željela biti muškarac i to zavodnik pa se tako transformirala u Tonyja Cetinskog dok je Mario Petreković prodrmao studio kao Dino Dvornik s pjesmom ''Hipnotiziran''. Vanda Winter utjelovila je Ninu Badrić s pjesmom "Moje oči pune ljubavi". Minea se vratila u žensku ulogu te nakon što je rekla da će joj poslije MC Hammera sve biti lakše, postala Kylie Minogue.

Jasna je ovaj put postala glazbena ikona Madonna i otpjevala pjesmu "Vogue", a Baby Dooks prošao je transformaciju u Jasenka Houru iz Prljavog kazališta.

>> On je Ivo Robić i Zdenka Vučković u jednom, a Freddie Mercury šeta Hrvatskom

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
10:55 27.10.2014.

freddie je bio umjetnik a ovaj je pevaljka...

Avatar 愛する
愛する
02:13 27.10.2014.

Samo da ne zavrsi kao Freddie Mercury. Freddie je bio veliki umjetnik i imao mnogo darova, od kreiranja odjece, do crtanja, skladanja, sviranja i pjevanja.

Avatar almaminjo
almaminjo
09:07 27.10.2014.

Zar ovo doista netko gleda u nedjelju navečer...pa nije ni čudo da smo kao društvo postali dno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije