Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekipa News bara:

Sigurni smo da ćemo vas dobro nasmijati, a još sigurniji da će nas vrlo brzo ukinuti

News Bar
Dalibor Urukalović/PIXSELL
14.02.2016.
u 10:07

Ekipa News bara pripremila je reportažu o registru izdajnika i ugostila Stipu Petrinu

Nakon što su u novogodišnjem programu HRT-a isporučili puno smijeha i zabave u prvom “Montiranom procesu”, ekipa News bara večeras u 21 sat na HRT-u 1 kreće s prvom epizodom showa koji će izazvati velik interes javnosti.

– Sigurni smo da ćemo vas dobro nasmijati, a još sigurniji da će nas vrlo brzo ukinuti – kazao nam je osnivač News bara Vlado Lucić.

U svakoj emisiji sudjelovat će voditelj Borna Sor, glavni glumac Zvonko Hrabar te reporter Domagoj Zovak. Uz njih se pojavljuje cijeli niz suradnika, koji će nas uveseljavati svakog tjedna.

U prvom Montiranom procesu vidjet ćemo reportažu o registru izdajnika, o slobodi medija razgovarat će se s gradonačelnikom Zagreba i predsjednikom HND-a, premijerno će se prikazati kviz “Hrvatska sudbina”, a posebni je gost Stipe Petrina.  

>>News Bar: Satira ne poznaje svetinje, u protivnom gubi smisao

Komentara 12

Avatar Feniks
Feniks
10:21 14.02.2016.

Daleko je ovo od Pervana i njegove ekipe. Politički su previše lijevo. Pervanu smo se smijali, a ovo nije nikakav humor za smijeh.

TR
tragurion1954
10:44 14.02.2016.

Sor i ekipa bi mogli malo uključiti mozak i razmisliti prije nego počnu izrugivati . Uostalom, šale na račun lustracije, prešućenih zločina, pete kolonebaš i nisu za šalu.

SP
Spezispezi
11:01 14.02.2016.

SDP-ova dobro placena vojskaje rasporedjena po svim linijama i orkestrirano krece u napade pod komandom malog tita do posljednje kapi krvi. Gdje je ekipa iz News bara bila do sada- zasto nikada nisu ismijali komuniste i mladog tita ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije