Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi u kaštelima

Ekipa 'Igre prijestolja' zbog fekalija prekinula snimanje serije

igra prijestolja
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/14
09.09.2014.
u 17:20

Snimanje serije "Igra prijestolja" ove se godine odvija i u Kaštelima, no produkcija serije naišla je na probleme.

Snimajući u Kaštel Gomilici, zbog izmeta, higijenskih uložaka i kondoma koji su plutali na površini mora, ekipa serije bila je primorana prekinuti snimanje. Kako piše 24 sata, mještani Kaštilca, oko kojeg se serija snima, u more su ispustili septičke jame.

Zbog smrada i straha od zaraze ekipa nije snimala neko vrijeme, sve dok morske struje onečišćenje nisu odnijele na sredinu Kaštelanskog zaljeva.

Sljedeća lokacija snimanja "Igara prijestolja" je Dubrovnik.

>>Roger Ashton-Griffiths u Kaštel Gomilici snima nastavke 'Igre prijestolja'

>>Pogledajte kako je proteklo snimanje Igre prijestolja u magičnim Kaštelima

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

Komentara 6

HR
HRVATSKA89
18:57 09.09.2014.

pa koja je to glava pametna ispustila bas kada se snima najgledanija serija u svijetu umjesto cisternama da prebace na neku drugu lokaciju kakva ce sada slika obici svijet djaba ti stotine pohvala kad ovaka jedna doslovno sve zasra..a

AG
Agramer198
21:42 09.09.2014.

O čemu vi pričate/pišete? Snimanje završilo prije jedno 5 dana u K. Gomilici, snima se u Dioklecijanovoj palači u Splitu... Ili lažete odnosno prenosite lažne vijesti s 24 sata ili se to dogodilo prije 10 dana pa u tom slučaju prenosite stare vijesti. A ja bih rekao da je ovo prvo jer pratim snimanje i nisam naišao na takvu vijest do sada..

DU
Deleted user
15:03 10.09.2014.

E, super! Kad majmuni uobicajeno ispustaju g.... u more, to je u redu. Ali kad to rade dok ovi snimaju, onda se svi zgrazavaju? To je ta poznata ljubav Hrvata prema svom moru i domovini. Kad te nitko ne gleda,, g... u more, glomazni otpad u sumu...Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije