Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Domagoj Novokmet: U novom "Otvorenom" bit će nam najvažnije dobro odraditi goruće teme

domagoj Novokmet
Goran Stanzl/PIXSELL
14.09.2014.
u 13:30

S Mislavom Togonalom od ponedjeljka vodi novu sezonu emisije "Otvoreno"

Termin koji je prije pripadao Dnevniku 3 sada na HRT-u preuzima emisija "Otvoreno", a riječ je o informativnoj emisiji koju je prije vodila Hloverka Novak Srzić. U novom i drukčijem ruhu ova emisija s emitiranjem počinje u ponedjeljak, a na voditeljskoj i uredničkoj poziciji izmjenjivat će se Mislav Togonal i Domagoj Novokmet, koji nam je otkrio detalje emisije.

Kako je zamišljen koncept emisije "Otvoreno"?

– Cilj nam je dovesti tvorce javnog mijenja i stručne osobe koje će na kraju dana gledateljima pružiti kvalitetan i stručan kontekst te analizu događaja koji su obilježili taj dan.

Koliko će "Otvoreno" u ovom novom ruhu trajati, koliko gostiju po emisiji planirate imati?

– Emisija će trajati 40 minuta i na programu je od ponedjeljka do četvrtka. Ne robujemo broju gostiju, važno nam je da se tema dobro obradi. Cilj je obraditi najzanimljiviju i goruću temu dana, ali ovisno o događajima može biti i više gostiju i više tema.

Uz ovaj novi zadatak u emisiji "Otvoreno", koja su vaša ostala zaduženja na HRT-u?.

– I dalje ostajem na Trećem programu s emisijom "Treća runda", koja je na programu svakog utorka. Društvene teme iz dva kuta, odnosno kroz viđenje dva sugovornika, počinje se emitirati krajem rujna. I taj projekt radim zajedno s kolegicom Jelenom Jindrom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije