Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav reality show

Čim ga je ugledala, požalila što se udaje za njega?

Married at first sith
Foto: Screenshot/FYI
1/3
10.07.2014.
u 13:09

Show je zamišljen kao eksperiment kroz koji bi se utvrdilo mogu li stranci, za koje se istraživanjem utvrdilo da bi trebali biti savršeni par, tako i u stvarnosti funkcionirati.

''Married at First Sight'', naziv je novog reality showa u kojem se parovi upoznaju na sam dan vjenčanja, odnosno njihov je prvi susret na dan kada će jedno drugome reći "da".

Show je zamišljen kao eksperiment kojim bi se utvrdilo mogu li stranci, za koje se istraživanjem utvrdilo da bi trebali biti savršeni par, tako i u stvarnosti funkcionirati. Partneri "trebaju" biti u braku tri tjedna, nakon čega mogu odlučiti hoće li u braku i ostati ili će zatražiti razvod.

Foto: Screenshot/FYI

Svi sudionici morali su ispuniti upitnik s detaljnim informacijama o sebi, a jedna od sudionica, Courtney Hendrix, rekla je da joj je trebalo šest sati da popuni sve podatke koje su znanstvenici u ovom socijalnom eksperimentu tražili, piše International Business Time.

U prvoj emisiji vjenčala su se tri para. Jamie Otis (27) jedva je dočekala upoznati svog budućeg supruga. Kada ga je ugledala, zaplakala je. U medijima se navodi da je Jamie ostala šokirana izborom muškarca koji bi trebao biti njen savršen partner. Bio je to Doug Hehner (31) za kojeg je Jamie rekla da joj nije nimalo privlačan i da je to najvjerojatnije najveća pogreška koju će učiniti u životu.

Kada je Doug napisao tvit: Jedva čekam vidjeti s kim ću se vjenčati, Jamie je odgovorila. To sam ja!

Pogledajte kakva je bila Jamiena reakcija kada je ugleda svog budućeg supruga.

No, jesu li znanstvenici zaista bili u pravu još je teško reći, ali možda se može nešto iščitati između redaka, odnosno prema tvitu koji je Jamie objavila. Na pitanje je li još uvijek udana, Jamie je odgovorila kako to ne smije reći, ali je vrlo sretna.

>>Jelena Rozga pokreće svoj glazbeni reality show!

Komentara 9

LA
Lamilu
15:55 10.07.2014.

Prvo i osnovno pravilo u zivotu:ne povdajte se po nicijoj vanjstini-mozete se jaaaaako prevariti.

Avatar Matija22
Matija22
14:15 10.07.2014.

debilana tog samo u americi ima

TO
tonkica
15:57 10.07.2014.

sada kada sazna da je trezak par desetaka milijuna dolara postat ce divan muskarac sa prekrasnim ocima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije