Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradnja u Jadran filmu

Big Brother vraća se kući, nova sezona ponovno u zagrebačkoj Dubravi

Prva sezona Big Brothera
Foto: PR FOTO
1/8
17.03.2016.
u 11:34

Nakon devet godina najveći, najzabavniji i najpopularniji reality na svijetu, Big Brother vraća se kući – u Hrvatsku!

Zabavniji nego ikad, Big Brother će svoja vrata odškrinuti svima željnima dobre zabave, intrigantnih stanara i neobičnih zadataka. Najpoznatija kuća na svijetu već se gradi u zagrebačkoj Dubravi, u Jadran filmu, u blizini lokacije bivše kuće, a ovog proljeća svi ljubitelji najotkačenije reality franšize na svijetu ponovno će doći na svoje.

''Bilo je i vrijeme da se Big Brother vrati u Hrvatsku. RTL je odlučio žestoko investirati u hrvatsku produkciju u Zagrebu, gdje se upravo sada gradi Big Brother kuća koja će ugostiti novu selekciju Big Brother kandidata u najnovijoj sezoni'', rekao je izvršni i kreativni producent nove sezone Big Brothera Jan Štedul.

Prije devet godina, kada je Big Brother ''stigao'' u Hrvatsku, pobjednik prve sezone bio je Saša Tkalčević koji je kući odnio milijun kuna, a kroz četiri sezone, koliko se bio zadržao u Hrvatskoj (jer je petu sezonu ''preletio'' do Tajlanda), kroz najpoznatiju kuću prošlo je 64 stanara koji su u Kući proveli sveukupno 423 dana te zaradili gotovo četiri i pol milijuna kuna, od kojih je dio otišao i u dobrotvorne svrhe.

Kako je kod Big Brothera baš sve neočekivano, i ova sezona donijet će sve ono o čemu gledatelji nisu ni sanjali, a zabave, smijeha, intriga, svađa i ljubavi zasigurno neće nedostajati. ''Ova verzija Big Brothera bit će nešto potpuno novo, drukčije, ali će se na jedan način vratiti prvim danima, onim najuspješnijim i najgledanijim formatima kada se sadržaj radio isključivo zbog želje i volje gledatelja. Bit će različitih ideja u konceptu prikazivanja sadržaja i u samom odabiru kandidata. A novitete ćemo raditi u nekim zanimljivim tjednim zadacima, dnevnim zadacima i drugim oblicima sadržaja koje mislimo prikazati'', otkrio je Štedul.

Foto: PR FOTO

Gradnja kuće samo što nije gotova. ''Završili smo kompletni građevinski dio i sve 'prljave' poslove pa se sada bavimo nešto ljepšim stvarima, dizajnom interijera. Taj dizajn, nažalost, još nećemo otkriti, to je velika tajna i sve do prve uvodne epizode gledatelji će morati pričekati, ali tada će imati priliku vidjeti kuću u punom sjaju'', rekao je Štedul.

Big Brother kuća prostirat će se na tisuću kvadrata, dok će svaki pokret stanara budno pratiti 50 kamera i isto toliko mikrofona.

Još kada uz to znate da će stanari biti na dobro znanom terenu, jedino što se može zaključiti jest da je doma najljepše. Pa zato se i vratio kući! Već ovog proljeća samo na RTL-u!

>> Antonija Blaće skrivala suprugu tajnu koju nosi još od prvog Big Brothera

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:05 17.03.2016.

pa kako nacija moze biti inteligentna kad se ovo reklamira kao zabavan tv sadrzaj...a da ne govorim da ovo smece mozete gledati i u dvije reprize

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:23 17.03.2016.

RTL, naporni ste više sa ovim formatom natjecanja...kao da netko isto jelo podgrije i servira na stol... naporno, dosadno i besmisleno. Ako vaši u zabavnom programu ništa pametnije ne mogu smisliti dajte zaposlite nekoga maštovitijeg!

MR
MRUDante
12:11 17.03.2016.

prosječni tekst na ovom portalu i pišu tj. kopipejstaju "novinari" koji su se formirali uz bigbradr i slične gov-narije...pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije