Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav opet cvjeta?

BB par se opet voli? Romano se sprema dragoj u Istanbul

Doček za pobjednika Big brothera Romana Obilinovića
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/4
30.01.2017.
u 15:30

Romano Obilinović i Marina Raguž zaljubili su se u Big Brotheru, neko vrijeme živjeli su kod Romana u Splitu i onda ga je Marina ostavila i odselila u Istanbul, a njegove najnovije objave na Instagramu daju naslutiti kako su se ipak pomirili

- Nešto se kuha na relaciji Split - Istanbul - napisao je Romano Obilinović, bivši stanar Big Brother kuće i ovom objavom dao je naslutiti kako je na vidiku njegovo pomirenje s Marinom Raguž s kojom je romansu počeo tijekom Big Brothera.

Iako je Marina u BB kuću ušla sa zaručničkim prstenom nije mogla odoljeti Romanovu šarmu i nakon izlaska iz realityja preselila se Romanu u Split. Sve je bila idila do listopada kada je Marina spakirala kofere i zbog manekenskog posla odselila u Istanbul.

No, Romanove objave na Instagramu, fotografija Istanbula i fotografija njegovog i Marinininog dopisivanja porukama daju naslutiti da su izgladili nesporazume.

Romano je počeo ponovno objavljivati i zajedničke fotografije s Marinom i u potpisima pisati da je ona njegova ljubav.

 

❤️MARINA❤️

A photo posted by Romano Obilinovic (@romanoobilinovic) on

 

 

Komentara 1

BJ
Bjelovar112
16:20 30.01.2017.

to je toliko vazno da je strasno . ajd nek netko napise koliko ljudi radi a ne prima placu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije