Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baby Dooks

Pokliznuo se dok je čistio kadu pa završio na štakama

baby dooks
Foto: Nova TV
06.04.2016.
u 09:48

Hiphoper u Masterchefu kuha sa štakama jer je iščašio koljeno

Natjecanje u ovogodišnjem Celebrity Masterchefu u programu Nove TV se zahuktava, a jedan od natjecatelja, osim stresnih zadataka, ovog tjedna bori se s još jednim problemom. David Vurdelja, poznatiji kao Baby Dooks, u ponedjeljak je u Masterchef kuhinju ušetao na štakama.

– Budući da sam jako vrijedan i sve radim, tako sam doma prao pločice. Poskliznuo sam se i iščašio koljeno. Boli me, ali se ne predajem i nastavljam svoje sudjelovanje u Masterchefu, kazao nam je Baby Dooks.

David se našalio i kazao kako je u kuhinju u koljenu donio pileći temeljac, a kuhanje mu je došlo kao melem na ranu. S obzirom na to da nije mogao hodati, namirnice iz kuhinje donosila mu je kolegica Lana Klingor.

– Lanu znam najduže, a još je brza i okretna, pa nije bilo sumnje u odluku da mi upravo ona bude pomoćnica. Pokazala se kao prava robinja, pa sam je i nazvao Robi Klingor, kazao nam je Baby Dooks, koji je prezadovoljan dosadašnjim iskustvom u Masterchefu. – Super mi je. Dobro se najedem i mučim ljude oko sebe, dodao je Dooks i otkrio nam kako za snimanje ima posebne vrste priprema.

– Ne izlazim iz teretane, a u njoj dižem sobov but od 600 kilograma u benču. Naučio sam puno o kuhanju i u emisijama koje slijede možete očekivati razna čuda apstraktnog kuharstva. Nakon snimanja ću definitivno nastaviti i dalje kuhati svoja remek-djela za siromašne, u kojima će uživati moja obitelj i prijatelji – kazao nam je na kraju Baby Dooks.

Iako je ovog tjedna hendikepiran, popularni hip-hoper i dalje ostaje u Celebrity Masterchefu. U sinoćnjoj emisiji ostali smo bez glumice i pjevačice Semente Rajhard.

>>Vegan sam, ali mogu spremiti savršen lungić

>>Evo tko će sve pokazati svoja kulinarska umijeća u novoj sezoni Celebrity Masterchefa!

Komentara 4

CA
Cafa
12:03 06.04.2016.

Ma ajde, pričaš lovačke priče...

Avatar megatronman
megatronman
10:21 06.04.2016.

Lud. Prirodno.

SE
sestrićna
11:19 06.04.2016.

a ko je ovaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije