Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale je tu

Baby Dooks: Osjećao sam se poput kitova mladunčeta

Baby Dooks kao Katy Perry
Foto: NOVA TV
1/3
20.12.2014.
u 19:52

U finalnoj emisiji showa “Tvoje lice zvuči poznato” morao se transformirati u američku pjevačicu Katy Perry (30) iz njezina spota “California Gurls”.

Bilo mi je divno biti lijep kao Katy Perry. Osjećao sam se kao kitov mladunac, našalio se glazbenik. David Vurdelja (40), poznatiji kao Baby Dooks, dodao je kako se pitao što je toliko loše skrivio da je morao proći tu avanturu, prenose 24 sata.

 U finalnoj emisiji showa “Tvoje lice zvuči poznato” morao se transformirati u američku pjevačicu Katy Perry (30) iz njezina spota “California Gurls”. 

>> Minea: Pripadati nekome kao što je moj dečko Slađan najljepši je osjećaj na svijetu

- Šminkali su me satima, pripremali danima, a dugo sam prolazio i psihičke pripreme - kaže Dooks. Njezinu glazbu inače ne sluša. U showu se dosad dva put transformirao u žene, bio je pjevačica Marina Perazić (56) i legenda romske glazbe Esma Redžepova (71), koja mu je donijela i pobjedu u emisiji.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

>> Ovim seksi izdanjima su nas najviše oduševile! Koja je najbolja?

Komentara 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:48 21.12.2014.

Mene zanima tko bira žiri da nam u predblagdansko raspoloženje serviraju najprije Nives Stepenijus a sad i kraljicu filmova ? Ponekad mislim da to namjerno rade.

Avatar Glina74
Glina74
20:21 20.12.2014.

a odakle ti KITU znaš kako se osiječa mladunče , ti vređaš kitovo mladunće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije