Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠLI ZAJEDNIČKI JEZIK

Australski reality show: Par se nakon upoznavanja razodjenuo u studiju i krenuo u 'akciju'

Australski reality show
Foto: Screenshot
10.03.2017.
u 15:31

Kyle i Jackie O su svojim slušateljima opisivali što njih dvoje rade, a u studiju je bila i kamera, pa su se na web stranici radija u to mogli i uvjeriti njihovi fanovi.

Svijet je pun bizarnih reality showova u kojem natjecatelji sve rade da bi došli do pet minuta slave, no dvoje Australaca iznenadili su i voditelje jednog takvog showa. Australski radio KIIS FM organizirao je vlastiti show za spajanje ljudi, a voditelji Kyle i Jackie O. Pozvali su Danielle i Richieja, koji se dotad nisu poznavali.

Njih dvoje su u studio ušetali odjeveni u kućne ogrtače, a nije im dugo trebalo dok se potpuno nisu razodjenuli i počeli ljubiti. Kyle i Jackie O su svojim slušateljima opisivali što njih dvoje rade, a u studiju je bila i kamera, pa su se na web stranici radija u to mogli i uvjeriti njihovi fanovi.

Budući da im je malo nedostajalo da u studiju odmah krenu u 'akciju' voditeljica im je savjetovala da odu na romantičnu večeru. No, njih dvoje su se sutra vratili u studio i rekli da su vodili ljubav istu večer.

>>Britanci imaju novi reality: Na osnovu genitalija biraju srodnu dušu

Ključne riječi

Komentara 9

DI
dinibi
17:00 10.03.2017.

Bolesno kam ovaj svijet ide

DO
dommar36
16:17 10.03.2017.

Vodili ljubav?? Znate što znači voditi ljubav??

SL
slivnevode
18:49 10.03.2017.

Nešto što smo viđali u dalekoj prošlosti ( orgije, javno i na dvorovima) ili predviđali u budućnosti ( neke scene iz nastavaka Mad max) upravo su pred našim očima. Sodoma i gomora....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije