Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRIŽNA VODITELJICA

Antonija Blaće pronašla vjenčani prsten i oduševila pratitelje na Facebooku

09.01.2014., Zagreb - Antonija Blace, TV i radio voditeljica.  Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/4
27.12.2016.
u 16:44

Ugravirano je i ime, ali ga ne mogu otkriti, vlasnik će znati. Ili vlasnica. Molim vas lajkajte i shareajte post, tako će “otići dalje” pa da nađemo čiji je, napisala je Antonija ispod fotografije prstena

Voditeljica Antonija Blaće danas je na Facebooku pokazala veliko srce. Naime, ona je jučer u Zagrebu pronašla nečiji vjenčani prsten, a korisnike društvenih mreža zamolila je da podijele njezin status.

– Ekipica, trebam pomoć! Jučer sam na Vranicanijevoj poljani, na Gornjem gradu, ( Zagreb ) kraj adventske kućice Gavella u šljunku pronašla nečiji, čini mi se, vjenčani prsten. Datum unutra je 28.8.2010. Ugravirano je i ime, ali ga ne mogu otkriti, vlasnik će znati. Ili vlasnica. Molim vas lajkajte i shareajte post, tako će “otići dalje” pa da nađemo čiji je, napisala je Antonija ispod fotografije prstena.

Puno duhovitih komentara

Među komentarima na Facebooku bilo je i duhovitih, pa je netko napisao kako je to možda "skinuo neki muškarac koji se našao s ljubavnicom", a jedna Antonijina pratiteljica rekla je kako su "bivši muž i ona svoje prstene bacili kroz prozor".

>>Antonija Blaće na godišnjicu braka otkrila zašto se udala za svog Hrvoja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije