Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 godina na tv-u

Sve faze Antonije Blaće: Koja vam je najbolja?

antonija blaće
Foto: RTL
1/20
08.04.2015.
u 19:02

I dok su joj neki pripisivali trudnoće zbog nekoliko kilograma viška, čudili se kada bi se u par mjeseci 'stesala' pa je kitili lovorikama, Tonka je ipak najviše prepoznatljiva po svom zaraznom osmijehu i posebnom stilu vođenja popularnih TV formata

Voditeljica "X Factora Adrije", Antonija Blaće, koju svake nedjelje gledamo na RTL-u, na televizijskoj je sceni već 10 godina. Točnije, ove godine, u rujnu, proslavit će 10. jubilarnu godišnjicu kao TV voditeljica RTL Televizije.

Zgodna voditeljica, koja je svoje prve televizijske korake napravila u "Big Brotheru", danas je jedna od najboljih voditeljica u Hrvatskoj, a njezine promjene imidža pratili smo tijekom ovih godina.

I dok su joj neki pripisivali trudnoće zbog nekoliko kilograma viška, čudili se kada bi se u nekoliko mjeseci "stesala" pa je kitili lovorikama, Tonka je ipak najviše prepoznatljiva po svom zaraznom osmijehu i posebnom stilu vođenja popularnih TV formata.

Za sebe kaže da se nije puno promijenila, a sa smiješkom se prisjeća svojih početaka komentirajući fotografije svih "faza" koje je prošla.

– Neee, ne vjerujem da je 10 godina prošlo, proletjelo je! Sjećam se svakog snimanja, svakog kandidata, ma kao da je bilo jučer. A kad vidim neke faze u kojima sam bila, nije mi jasno otkud ideja. Sad vidim, i potpuno je jasno, da je stilist legitimno zanimanje koje treba pošteno platiti. Inače, uvijek mi je najljepše u tom trenutku u kojem jesam pa mi se tako i sad čini da mi je sad najljepše – iskrena je bila Tonka.

>> Simpatična voditeljica ustrajna je u svojoj misiji!

Ključne riječi

Komentara 6

KG
KG002
19:51 08.04.2015.

Doista poseban stil vođenja emisija; frfljava ispodprosječna voditeljica koja se mogla probiti jedino na šrot televiziji kakva je RTL...

RE
rem
21:06 08.04.2015.

Stil vođena ravan katastrofi.a izgled, uz sve transformacije ispod prosjeka!

RM
rmd3
23:02 08.04.2015.

ona faza Antonije Blaće kad plaće i skida gaće još nije pokazala da bi reko koja mi se poza svidja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije