Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Ana Maras: Svaki dan zahvaljujem mužu na podršci i skuhanom ručku

26.02.2016., Zagreb - U kazalistu Kerempuh odrzana je premijera predstave Policija koju su posjetile mnoge osobe iz javnog zivota. Ana Maras Harmander.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL
26.10.2016.
u 08:13

Glumičin suprug John Harmander na tri je mjeseca smanjio poslovne obveze da bi joj bio oslonac, a svidio mu se i Thompson

Zahtjevna transformacija u pjevačicu Pink s koreografijom prepunom akrobacija 33-godišnjoj Splićanki, glumici Ani Maras Harmander donijela je pobjedu u nedjeljnom showu “Tvoje lice zvuči poznato”, a novac od nagrade dala je udruzi za zaštitu životinja Indigo. I sama Ana, nakon što se sve stišalo, priznala je da joj je ova uloga nešto najljepše i najteže što je u životu radila.

Ništa bez obitelji

– Raditi nešto u šest dana, za što je zapravo predviđeno mjesec, velik je pritisak. Nisam bila sigurna mogu li to uopće izvesti. Na prvoj sam probi rekla da ne mogu, počela sam plakati od muke, ali imala sam najdivnijeg partnera na svijetu, Marija Jukića. On me bodrio i vodio, dizao koliko god bih puta padala, i psihički i fizički – povjerila nam je glumica dodavši da se nakon showa pokušava družiti s kolegama protukandidatima, no za to nemaju vremena koliko bi svi željeli. Zato jedva čekaju da sve završi pa da se okupe na nekom dobrom tulumu.
No ništa što izvodi u showu, a za što je potrebno puno odricanja, ne bi išlo tako glatko, priznaje i sama, bez podrške njezine obitelji. Glumica je, naime, već četiri godine u braku sa švedskim poduzetnikom Johnom Harmanderom, s kojim ima jednogodišnjeg sina Rubensa koji, baš kao i ona, obožava glazbu.

– Svaki sam dan zahvalna suprugu na podršci. On svakodnevno kuha i zbog toga imam barem jedan topli obrok dnevno. Ova tri mjeseca dok traje show smanjio je svoje poslovne obveze i izlazi mi ususret sa svime. Jako je ponosan na mene i podržava me u svemu – istaknula je Ana otkrivši da je suprugu najdraža njezina transformacija u Pink. A kako je reagirao na njezinu transformaciju u muškarca poput Thompsona?

– Za Thompsona je također imao samo riječi hvale. Ipak sam ja žena od metar šezdeset, a pokušala sam biti visok muškarac prodornog glasa i karizme. Čak si je neki dan i pustio njegovu pjesmu i svidjela mu se – otkrila je Ana.

Kako sinčić Rubens spava u vrijeme dok mama nastupa u showu Nove TV, Ana ne propušta vrijeme provedeno s njim. Rubens je, kaže, vrlo zaigrano dijete pa svaki dan idu u šetnje parkom i igraju se s obiteljskim psom Ibrahimovićem. – Pjevamo, plešemo, smijemo se i skrivamo u njegovu šatoru – dodala je.
A što se tiče daljnjih poslovnih planova, trenutačno se priprema i za premijeru predstave “Jedan sluga, dva gospodara” u režiji Vite Taufera u matičnom kazalištu Kerempuhu te otkriva da joj obveze nakon showa, nažalost, neće dopustiti da ode na odmor onako kako bih htjela, nekamo daleko, primjerice u Aziju.

Jako je naporno stvarati uloge u samo tjedan dana. Ali istodobno izazovno i zanimljivo. Izlazak je to iz zone komfora za koji je trebalo mnogo hrabrosti. Sad mi je drago što mi se pružila ova prilika jer puno učim o sebi – kaže Ana o showu “Tvoje lice zvuči poznato” i otkriva tajnu jedne od idućih transformacija: – Ako kažem, onda više nije tajna. Ali, evo, već dugo želim biti Jay Z ili Kanye West!

Komentara 1

GR
grom12356
08:32 26.10.2016.

pravi kavalir...uvijek hvali i dobro ćeš proć

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije