Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sirove strasti'

Ako ćemo se još malo družiti, možda me uspiješ nagovoriti!

masterchef
Foto: NovaTV
1/6
26.03.2014.
u 11:18

Koja je poveznica između šiljila i tikvice, kakvim će se autorskim jelom Nada predstaviti žiriju te hoće li pripremom namirnica bez kuhanja i pečenja zadovoljiti njihove visoke kriterije, ne propustite saznati već ovog petka na Novoj TV

Nova epizoda Celebrity MasterChefa predstavit će nam "Art of raw", potpuno drugačiji pristup namirnicama i samoj pripremi jela čija je sljedbenica Nada Rocco. Simpatična glumica uživa u pripremi sirove hrane te je na tu temu napisala i kuharicu "Moje sirove strasti" koja još uvijek čeka izdavača.

- Sviđa mi se aluzija na taj film! - prokomentirao je Andrej Barbieri naziv kuharice. Na sirovu prehranu Nadu je potaknulo predavanje Victorie Boutenko koje je prije nekoliko godina slušala u Zagrebu, a slušajući to predavanje odlučila je neke svoje manje zdravstvene probleme riješiti upravo prehranom bez termičkih obrada.

- Ako ćemo se još malo družiti, možda me uspiješ nagovoriti! - komentirao je Radovan.

Koja je poveznica između šiljila i tikvice, kakvim će se autorskim jelom Nada predstaviti žiriju te hoće li pripremom namirnica bez kuhanja i pečenja zadovoljiti njihove visoke kriterije, ne propustite saznati već ovog petka na Novoj TV.

U petoj epizodi gledateljima će se predstaviti i Anđa Marić

- Ja sam mama, glazbenica, bavim se i umjetnošću. Ne mogu za sebe reći da sam umjetnica, a po novom sam spisateljica - kaže Anđa.

>>U MasterChef kuhinju ulaze Luka Nižetić i Anđa Marić

Foto: NovaTV

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije