Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.07.2010. u 12:00

Ako već nije realno da Vlada uzme odmor od dva-tri mandata, Bauk smatra da bi Šukeru trebalo uzeti putovnicu da ne može putovati i uzimati kredite

Arsen Bauk, saborski zastupnik i šef SDP-a za Dalmaciju, ne vjeruje da će turistička sezona izvući zemlju iz krize, niti da će odustajanje Vlade od korištenja godišnjeg odmora biti od koristi. Bauk zapravo misli da turizam može izvući Hrvatsku iz krize samo u jednom slučaju: da se kompletna Vlada uputi na što dulji godišnji odmor od dva-tri mandata. Kako i sam zna da to nije realno, predložio je da se barem Šukeru oduzme putovnica kako bi spriječili njegova putovanja i beskrajna uzimanja kredita.

Milinović odlučno demantirao samog sebe

Darko Milinović pokušava u Slobodnoj demantirati samoga sebe tvrdeći da nije on najavljivao smanjenje plaća i mirovina, već da to najavljuje – Milanović. Jedno slovo razlike, jedan spin izlike.

Mesić ne odustaje od rezidencije na Hvaru

Stjepan Mesić, umirovljenik s mirovinom od četrnaest tisuća kuna, ne propušta priliku za davanje intervjua. Ovih se dana u Gloriji pohvalio kako je u zadnja dva mjeseca posjetio Siriju, Tursku i Izrael, kako svakoga dana radi u svom uredu od osam ujutro do osam navečer, ali se i požalio kako još čeka da mu Vlada odgovori na zahtjev da mu daju jedan objekt za ljetovanje, po mogućnosti onaj na Hvaru, ‘gdje je sve najlakše organizirati’. U istom intervjuu žali se kako mu je velika želja da posjeti sestru u Francuskoj, ali nema vremena jer ga ‘obveze okupiraju’. Stvar je jednostavna, neka pošalje k vragu i Vladu koja mu ne odgovara i zajedljive novinare i ode lijepo na put u Francusku. Doživljaje s puta prepričavat će nam u jesenskoj seriji intervjua.

Komentara 17

MI
miso
18:31 24.07.2010.

Bilo bi zanimljivo u kontekstu ovog članka razmotriti i mogućnost trajnog života zemlje bez Vlade. Ako sve zbrojimo i oduzmemo ove Vlade su od nekog podnošljivog stanja zemlju dovele do katastrofe. I, sad je jasno, da nije bilo Vlada zemljaa bi ostala barem tamo gdje je bila: znači u nekom podnošljivom stanju. Znači, jedan način da zaustavimo padanje jeste da Vlada više ne čini dobrobiti ovoj zemlji, pa gore sigurno neće biti. Narod će se samoorganizirati i živjeti bolje nego s Vladama koje koštaju, troše, prave štete.

DH
dalibor.hren
18:32 24.07.2010.

Sve ih treba na dugogodišnji odmor na Goli otok i nek gledaju Šerbedžijine predstave...

TA
tarle1
18:25 24.07.2010.

Ne ide mi u glavu, ako je ovo istina oko Mesićeva ljetovanja, tolika pokvarenost kod tog čovjeka. Ili ovo uopće nije iznenađenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?