Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.04.2013. u 12:00

U javnost je sada iz Vlade pušten i prijedlog da se za šefa Hrvatske elektroprivrede angažira stručnjak iz inozemstva, i to javnim natječajem

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, nije zadovoljan radom direktora HEP-a Zlatka Koračevića, ali nije zadovoljan ni prijedlogom Ivana Vrdoljaka da ga zamijeni Josip Budimir.

U javnost je sada iz Vlade pušten i prijedlog da se za šefa Hrvatske elektroprivrede angažira stručnjak iz inozemstva, i to javnim natječajem. Realizira li se ta ideja bit će to priznanje potpunog poraza kukuriku kadrovske politike, ali možda rezultira i boljim poslovanjem HEP-a. Uspije li eksperiment, hoćemo li i ostalu državnu imovinu dati strancima na upravljanje?

Šeks piše memoare da bi se obračunao sa svima

Vladimir Šeks, ključar najvećih tajni HDZ-a, najavio je da piše memoare koji će biti njegov obračun sa svima pa i sa samim sobom. S obzirom na broj političkih protivnika, bit će to autobiografija u nekoliko tomova.

Novi šef Carine naslijedio bijeli sef i ružičastu rasvjetu

Zlatko Grabar, novi ravnatelj Carine, naslijedio je ured na petom katu Carinske uprave u kojem je stolovao Mladen Barišić, bivši ravnatelj i rizničar HDZ-a.

Novinarima je Grabar ovih dana pokazao kako je naslijedio i bijeli sef poznat iz procesa za Fimi mediju, umjetnička djela i specijalnu rasvjetu koju je postavio prethodnik, a koja po želji može biti u plavom, svijetlozelenom ili ružičastom tonu. Ne znamo samo je li naslijedio i Thompsona koji je u Carinu nosio svoje CD-e i kasete.

Boro Grubišić bi opet u Sabor Županijski dom

Boro Grubišić, saborski zastupnik HDSSB-a, prije nekoliko mjeseci založio se za to da Sabor dobije svoju kapelicu usporedivši najviše predstavničko tijelo građana s bolnicom. „Ako bolnica ima kapelicu, može je imati i Sabor\", objasnio je uvaženi zastupnik, koji sada smatra da treba razmotriti i ponovno uvođenje Županijskog doma u Sabor. Grubišić je za 24 sata iznio prijedlog da bi u Zastupničkom domu trebao ubuduće sjediti 101 zastupnik, dok bi svaka od pet regija imala pet zastupnika u revitaliziranom Županijskom domu. Ideja je posve neostvariva jer niti se političari mogu dogovoriti o pet regija niti će se odreći 50 dobro plaćenih radnih mjesta u Zastupničkom domu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?