Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIŽDAČI U obranu onih koji se bore protiv korupcije

Traže od ministra Primorca da ispita rad ravnatelja inspekcijskih poslova

06.02.2009.
u 18:23

KARLOVAC – Udruga Zviždač moli, odnosno zahtjeva i predlaže ministru znanosti, obrazovanja i športa Dragana Primorca, da ispita rad ravnatelja inspekcijskih poslova Marijana Kajmaka.

U slučajevima Predraga Novkovića-Mihalića u OŠ Turanj, Alfreda Krupe u Srednjoj školi Duga Resa, kao i kod neispravnih svjedodžbi u Pučkom otvorenom učilištu u Splitu i lošeg gospodarenja u Učeničkom domu u Zadru, Kajmak je opstruirao rad škola i doveo u težak položaj Zviždače – kazala je predsjednica Udruge Vesna Balenović, koja je na današnjoj konferenciji za novinare u Karlovcu napomenula da je upravo inspekcijski nadzor najslabija karika u Ministarstvu.

Pružaju punu podršku Predragu Novkoviću-Mihaliću, bivšem učitelju informatike u OŠ Turanj, koji je dvojicu svojih kolega prozvao zbog mita i korupcije, prisiljavanje na kazneno djelo i otkaz. Uz kažnjavanje krivaca, Udruga će se boriti da Novković-Mihalić što prije pronađe posao.

– Očekujem da se kazne krivci ovih djela. Sada se prijateljima moram opravdavati zašto sam prijavio mito i korupciju – požalio se Predrag Novković-Mihalić, koji se pita zbog čega ga Colnar žali, te poručuje Perkoviću da se u kolektiv uklopio bolje nego on, pa mu pomoć nije trebala. Pita i je li sebi trebao uzeti laptop ili nešto drugo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?