Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.11.2009. u 17:23

Pavlaković je inače bio Polančecov državni tajnik za gospodarstvo, ali to sindikalce nije nimalo impresioniralo.

Miljenko Pavlaković tek bi trebao postati novi član uprave HEP-a, a već se našao na udaru sindikata radnika HEP-a. Sindikalce zanima zašto “nitko od 2200 fakultetski obrazovanih radnika HEP-a nije bio dovoljno dobar za to mjesto” pa je morao biti doveden netko izvana. Pritom sindikat u HEP-u primjećuje da je Pavlakoviću najsjajnija točka životopisa šefovanje HDZ-om u Jastrebarskom. Pavlaković je inače bio Polančecov državni tajnik za gospodarstvo, ali to sindikalce nije nimalo impresioniralo.

Čačićev HNS zbog duga od 1800 eura izbačen iz LI
Čačić ima nekih neobjašnjivih problema. Nakon što nije imao novca za struju, pa za parking, sada nije imao za članarinu HNS-a u Liberalnoj internacionali. HNS je izbačen iz LI zbog duga od 1800 eura.

Kandidirao se za predsjednika, ali mu ne daju godišnji
Mladen Nakić, službenik u Ministarstvu vanjskih poslova, odlučio se kandidirati za predsjednika RH pa je, u skladu s time, zatražio od ministra Gordana Jandrokovića neplaćeni godišnji odmor. Šef mu, jasna stvar, nije odobrio neplaćeni godišnji za vođenje predizborne kampanje jer bi to bio opasan presedan. Gdje bi stigli da svi kandidati, od Nadana Vidoševića do Milana Bandića, uzmu neplaćeni godišnji? Oni se kandidiraju “uz rad”.

Umirovljenicima ulaz na birališta – zabranjen
Ante Babić (38), direktor Centra za međunarodni razvoj i bivši ekonomski strateg HDZ-a, ne odustaje od svoje ideje da Hrvatska treba ograničiti biračko pravo starijim osobama. Babić je jučer ponovio da bi dobnu granicu postavio na 70 godina pa bi biračko pravo imali građani u dobi od 18 do 70. Stariji od 70 godina trebali bi ići na obvezni liječnički pregled kako bi im se ocijenila sposobnost za glasovanje, objašnjava Babić, koji bi svojom inicijativom ne samo eliminirao 600 tisuća mrtvih duša iz glasačkog korpusa već bi obespravio i lijep broj živih umirovljenika. Prema Babiću, bez glasa bi ostali i Stjepan Mesić (75) i Luka Bebić (72).

Komentara 1

DA
damirtankovic
19:46 03.11.2009.

Tog idiota Antu Babića ne da bi trebalo poslati na obvezni liječnički pregled nego na obvezno barem 10-godišnje psihijatrijsko promatranje nakon takvih suludih izjava. I takvi bolesnici imaju državne funkcije !? Fuj !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?