Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA NA VEČERI

Tom Cruise sigurnosno zahtjevniji od Obame

03.03.2009.
u 17:08

Najpopularniji svjetski scijentolog i njegova supruga Katie Holmes nedavno su izašli na večeru u Los Angelesu s Johnom Litgowom (koji s Katie Holmes na Broadwayu glumi u kazališnoj predstavi "Svi moji sinovi" Arthura Millera) i njegovom suprugom Mary Yeager te Cruiseovom kćeri iz braka s Nicole Kidman, Isabellom.

Nimalo neobično kolegijano druženje – to jest, ne bi bilo neobično da nije bilo sigurnosnih mjera koje nadmašuju i one američkog predsjednika.

U restoranu Il Sole na Sunset Stripu navikli su na filmske i glazbene zvijezde s "A-liste", ali kažu da takve sigurnosne mjere nisu vidjeli za ničiji posjet.
- Ljudi iz njihova osiguranja došli su i isplanirali ulaznu i izlaznu rutu – to jest, stali su i na stražnja vrata – i pokušali su što više učiniti bilo kakvo fotografiranje nemogućim. Nikad prije neka poznata osoba nije tako dolazila u restoran.

Izvor iz Il Solea dodaje da poznati glumci (Lithgow je slavu stekao glavnom ulogom u "trećem kamenčiću od Sunca") "nisu narućili baš mnogo", a Lithgow i Cruise su platili po pola:
- Dijelili su tartar-biftek i tjesteninu. Kate nije baš mnogo govorila tijekom obroka, ali Tom je bio vrlo raspoložen. Čak je, dok su izlazili na stražnja vrata, zavirio u kuhinju i rukovao se s glavnim kuharom i osobljem, zahvalivši im na ukusnom obroku.

Želite prijaviti greške?