Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.09.2013. u 12:00

„Odaberite kome ćete vjerovati – demokratski odabranoj vlasti ili nekome tko juri po sedmi mandat u Europskoj komisiji“ – rekao je novinarima Milanović.

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, nastavio je konfrontaciju s Viviane Reding, povjerenicom za pravosuđe EK. „Odaberite kome ćete vjerovati – demokratski odabranoj vlasti ili nekome tko juri po sedmi mandat u Europskoj komisiji“ – rekao je novinarima Milanović. Ali izjava se može i preformulirati – želite li vjerovati političarki koja je srezala ekstra profite telekom operatorima ograničavanjem cijena roaminga i koju već 34 godine demokratski izabiru ili nekome tko je srezao standard građana i juri po svoj drugi mandat u zemlji koja nije „ptičji rezervat“?

Doministar prima honorar koji se ne smatra naknadom

Petar Skansi, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta, već desetak dana zabavlja TV gledatelje komentarima s Europskog košarkaškog prvenstva u Sloveniji. Iz resornog ministarstva poručuju da je doministru za komentiranje utakmica na HTV-u odobren godišnji odmor radi „promoviranja sporta“ te za to ne prima naknadu. Slobodna se, međutim, raspitala na Prisavlju i doznala da Jovanovićev pomoćnik ipak prima uobičajeni honorar od HTV-a kao sukomentator. „Košarka je igra dodavanja“, poučava nas tako na HTV-u Skansi i pojašnjava da je „čak i šut dodavanje, samo na koš“. A shodno doministrovu relativizmu, i prihodi ostvareni u Sloveniji nisu prihodi, nego naknada za promoviranje sporta.

Verbalne akrobacije ministra pravosuđa

Orsat Miljenić, ministar pravosuđa, gostujući na HTV-u objasnio je pučanstvu da „sankcije kao takve ne postoje, mogu se poduzimati samo neke mjere“. Ali kada su mjere kaznene nikakve ih verbalne akrobacije ne mogu sakriti.

Dokoni gradonačelnik navukao se na 
dječje igre

Renato Krulčić, gradonačelnik Pazina (IDS), propisno se osramotio nakon što je u javnost procurilo da se u radno vrijeme, oko pola dva, zabavljao igrajući na Facebooku igru Candy Crush Saga. Dokoni gradonačelnik dogurao je do 59. razine igre koju je, priznao je u izjavi za Jutarnji, počeo igrati jedne večeri dok je supruga gledala tursku sapunicu. Nakon što se izvještio u Candy Crush Sagi, može prijeći na drugu popularnu igru – Mafia Wars. Damir Kajin već mjesecima ponavlja da Istrom vlada mafija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?