Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.03.2010. u 19:00

Ako ne ide k Šukeru, neka pokuša neku lipu izvući od Zdravka Mamića, kojem je svake godine poklanjao milijune državnih kuna.

Hrvoje Vojković, bivši predsjednik Croatia osiguranja, potražuje otpremninu od 890 tisuća kuna, tvrdi Jutarnji list, ali mu predsjednik Nadzornog odbora Ivan Šuker to ne misli isplatiti zbog nanošenja štete tvrtki. Ako ne ide k Šukeru, neka pokuša neku lipu izvući od Zdravka Mamića, kojem je svake godine poklanjao milijune državnih kuna. Samo transparent od šest metara na utakmicama 1. HNL darežljivi Vojković platio je dva milijuna kuna po sezoni, znatno više no što je recimo CO donirao – znanosti.

Sumrak u Saboru na inicijativu Jadranke Kosor

Đurđica Sumrak, veterinarka iz Garešnice i najbolja prijateljica Jadranke Kosor, postala je nova zastupnica HDZ-a u Saboru umjesto Krešimira Gulića. Njemu je smrknulo, a gospođi Sumrak je svanulo.

Treba li Bebiću glasnogovornik
ili lektor?

Luka Bebić, predsjednik Sabora, nezadovoljan zastupljenošću u medijima, raspisao je natječaj za glasnogovornika, doznaje Novi list, što znači da će barba Luka dobiti mnoštvo pisama iz Metkovića i okolice. Nadajmo se da će među njegovom širom rodbinom biti i neki dobar nezaposleni znalac hrvatskog književnog jezika jer je Bebić i sam dovoljno glasan govornik, ali bi mu povremeno dobro došle vježbe dikcije i lektorske usluge.

I Ljubo Jurčić će savjetovati Ivu Josipovića

Ivo Josipović velikom se brzinom uspio riješiti savjetnika koji su ga pratili sve vrijeme predizborne kampanje poput Marka Rakara ili Drage Pilsela. Mnogo sporije se rješava starih Mesićevih savjetnika koji ni pod koju cijenu ne žele napustiti Pantovčak, makar to zahtijevalo da prihvate novoustanovljene funkcije savjetnikova savjetnika. Čudna Josipovićeva kadrovska politika okrunjena je zasad suradnjom s Ljubom Jurčićem, koji je ne tako davno javno prihvatio Bandićevu ponudu da ga savjetuje u slučaju pobjede na izborima. Još samo da zbrine Milana Bandića, kojem se trese fotelja, i bit će to sretna savjetnička obitelj.

Komentara 2

VO
Vorosmart
22:01 18.03.2010.

Konačno jedan normalan članak,kratak i jasan sa pristojnom dozom ironije. Obzirom da se spominju poltičari bez nje ne može.Nisam načisto s Hrvojicom:pozitivac ili negativac?Onih 2 mil. za transparent mu je veeeliki minus.

PG
praseca gripa
21:52 18.03.2010.

Hocemo li se sad svi rasplakat nad tim Hrvojem? Ja mislim da mu i nije bilo lose,ali znam i one koji su zbog njega puno pretrpjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?