Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.01.2016. u 10:06

Bilo bi to sve komično u humorističnoj seriji, da nije tragično čuti kako se politika svodi na kadriranje po babi i po stričevima .

Stipe Gabrić Jambo, gazda neretvanske doline i bivši gradonačelnik Metkovića, obrušio se u razgovoru za Večernjak na Most zbog kojeg je izgubio vlast u gradu i utjecaj na državnoj razini. Osim uobičajenih diskvalifikacija, Jambo upozorava da je to i sukob na osobnoj razini zbog nezahvalnosti Mostovaca prema plemenitom orlu , kako sebe vidi Gabrić.

Iz razgovora doznajemo da je Jambo, dok je bio gradonačelnik tetku Bože Petrova Boženu postavio za ravnateljicu škole, a to je bilo presudno da nezaposleni Nikola Grmoja dobije posao. Kada se primao profesor povijesti, ja sam tetki Bože Petrova rekao: Moraš uzeti Nikolu Grmoju , kaže, dodajući da ga je za intervenciju pri zapošljavanju zamolio Grmojin ujko.

Nakon svega se Jambo, naravno, ne može načuditi da su mu Petrov i Grmoja okrenuli leđa, počeli voditi samostalnu politiku i zapošljavati svoje rođake. To što sada rade Mostovci, žali se Jambo, to je klasični nepotizam i spreman je nabrojiti sve veze u stranci Bože Petrova. Bilo bi to sve komično u humorističnoj seriji, da nije tragično čuti kako se politika svodi na kadriranje po babi i po stričevima.

>>Božu Petrova prijavio sam USKOK-u jer je oštetio Metković za milijun kuna

>>Grmoja: Stipe Gabrić Jambo je nervozan i u strahu

Komentara 2

AN
Anasta
08:38 12.01.2016.

I za njega vrijedi da je nekad puno pametnije sutiti nego pricati. Odlicna paralela , pohvala novinaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije