Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA DOHA

Vekić i Konjuh nastavljaju s dobrom formom, probile su se do turnira

Donna Vekić
Foto: EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
1/2
20.02.2016.
u 15:02

Slavila je Vekić protiv Hlavackove sa 6:1, 2:6, 6:4, a Konjuh protiv Siniakove 3:6, 7:5, 6:4

Donna Vekić se uspjela plasirati u glavni ždrijeb WTA turnira u Dohi nakon 6:1, 2:6, 6:4 protiv Čehinje Andreje Hlavackove. Za uspjeh su joj trebale sat i 43 minute igre.

Odmah je naša tenisačica krenula žestoko i potpuno dominirala tijekom prvog seta, u kojem protivnici prepušta svega jedan gem. Činilo se u tim trenucima da nikakvih problema neće biti do samog kraja, što se nije pokazalo točnim.

U nastavku meča situacija se okrenula za 180 stupnjeva i Hlavackova počinje s dominacijom, reda gem za gemom, break za breakom i prepušta Vekić samo dva gema. Dakle, prvi set bio je iznimka.

Baš kao i drugi set za našu tenisačicu, koja može mnogo bolje. Što je i pokazala. Slomila je u trećem setu svoju protivnicu na više nego dojmljiv način. Kod 2:2 gubi servis i Čehinji daje veliku priliku, koju ona nije iskoristila jer već gem kasnije i sama ostaje bez servisa. Baš kao i kod 5:4 za Vekić.

Ana Konjuh također je bila uspješna u drugom kolu kvalifikacija. Slavila je protiv Siniakove 3:6, 7:5, 6:4 u meču punom preokreta. Činilo se tijekom trećeg seta da je priča završena, ali naša se tenisačica othrvala i preokrenula cijelu priču u svoju korist.

>> Ana Konjuh i Donna Vekić uspješno startale na turniru u Dohi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije