Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dlake na jeziku

Teniska legenda nije štedjela Đokovića: 'Toliko pretjeruje da to izgleda lažno'

Noah - Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.04.2017.
u 11:19

Stalno pokušava zavesti publiku, a toliko se trudi da to izgleda lažno - kaže Noah.

Polufinalni okršaj Srbije i Francuske u Davis Cupu ponudit će mnogo uzbuđenja, a da bi moglo biti i naelektriziranog ugođaja pobrinuo se legendarni tenisač Yannick Noah. Francuski izbornik nije potpuno oduševljen najvećom srpskom zvijezdom i drugim tenisačem svijeta, Novakom Đokovićem. On naime, kao i mnogi njegovi istomišljenici koji to ne govore javno, smatra kako Đoković želi pridobiti obožavatelje na lažan način.

- On najviše od svega želi priznanje. Stalno pokušava zavesti publiku, a toliko se trudi da to izgleda lažno. On je dijete koje traži pažnju i u tome ponekad pretjeruje - naglasio je Noah uz opasku kako ipak smatra da je Nole sjajan čovjek.

Đoković pak tvrdi suprotno.

- Uvijek nastojim biti uravnotežen, ali se ujedno i dobro zabaviti. To je jako važno za mene kao osobu, moj karakter, moj život... - naglasio je srpski tenisač.

>>Novak Đoković na Facebooku poslao važnu poruku cijelom svijetu

>>Pogledajte kakav je nevjerojatan luksuz dobio Novak Đoković za devet milijuna dolara!

Komentara 20

RE
reza
14:03 17.04.2017.

Ma z zivo me z....i za ove igrace. Djokovic je sjajan tenisac i to je to. Nikad ge nisam svojatao niti bio protiv njega.Sportas je i sretno mu. Marin Cilic ja nas Hrvat i nas broj 8 u svijetu itu i ponosni smo na njega.

DU
Deleted user
12:04 17.04.2017.

Oh, jaka "legenda" ovaj Yannick Noah, treci tenisac svijeta sa jednim osvojenim GS-om a jos je legendarniji po svom karakteru; vec sada vodi kampanju protiv legende sa 12 osvojenih GS-ova u strahu od predstojeceg Polufinalnog okršaja u Davis Cupu, hahaha 😜🎾🔥

ZA
zaki55
18:21 17.04.2017.

Jadni Noa. Čime je on uspio "začarati" publiku? Svojim jadnim rezultatima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije