Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis i ljepota

Djevojke, prijavite se! Otvoren natječaj za hostese na turniru u Umagu

ATP Umag, hostese
Foto: VL
1/2
19.05.2015.
u 15:51

U svom 26. izdanju, koje se održava od 17. do 26. srpnja 2015. godine, Umag će iznova biti središte jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj

Otvoren je natječaj za hostese Konzum Croatia Opena Umag. Zainteresirane djevojke prijave mogu slati do sredine lipnja, a prijaviti se mogu putem službene web-stranice turnira. Nakon primitka prijave, kandidatkinje će biti pozvane na casting, a zatim će zaključno sa 22. lipnja, ako su zadovoljile sve uvjete, biti obaviještene o svom angažmanu na ovogodišnjem turniru. Tako će i ove godine 140 djevojaka iz Hrvatske i regije dobiti priliku postati dijelom jubilarnog 26. izdanja najvećeg teniskog turnira na ovom području. 

Osim za poziciju ATP hostese, svi zainteresirani mogu se prijaviti i za ostale pozicije raspoređene unutar ATP službi. Svake godine u organizaciji turnira sudjeluje 500-tinjak osoba, raspoređenih u 10 organizacijskih cjelina i dvadesetak turnirskih službi, a bave se stručnim sportskim dijelom, brigom o gostima, novinarima, igračima i brojnoj publici, upravljanjem ATP zonama te samim operativnim dijelom organizacije turnira. 

Po završetku turnira svim angažiranim osobama bit će dostavljena potvrda o sudjelovanju kao uspomena na vrijedno i dragocjeno iskustvo koje će im biti od velike koristi u daljnjem radu i karijeri. 

Kako se prijaviti? 

Prvi korak do posla u sklopu ATP služba, online je prijava putem formulara na linku www.croatiaopen.hr/hrv/atp-sluzbe, stoga se pozivaju sve mlade, komunikativne osobe (17 do 25 godina), željne dragocjenog iskustva rada na međunarodnom događanju, da postanu dio tima najvećeg hrvatskog teniskog turnira.

U svom 26. izdanju, koje se održava od 17. do 26. srpnja 2015. godine, Umag će iznova biti središte jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj koji privlači ne samo sportsku nego i političku, gospodarsku i show-business elitu. Turnir i popratna događanja privlače više od 80.000 gostiju, pa Umag u to vrijeme postaje nezaobilazni ljetni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.

>>Monfils, Fognini i Ćorić potvrdili nastup u Umagu

Komentara 1

DO
dommar36
16:30 19.05.2015.

ajmo prorezi :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije