Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napravili veliki gaf

Organizatori Australian Opena se osramotili, Đoković ostao zatečen propustom!

Novak Đoković
Foto: screenshot/Twitter
1/7
17.01.2016.
u 09:08

"Ovo je sramota, napravili ste veliki gaf", samo je jedan od ljutitih komentara navijača

Uoči početka jednog od najjačih turnira na svijetu, Australian Opena, organizatori se susreću s brojnim kritikama na internetu jer su napravili veliki gaf na predstavljanju. Naime, na "Dječjem danu" na kojem se predstavljaju igrači krivo su napisali ime trenutačno najboljeg igrača svijeta Novaka Đokovića, kojem su ime promijenili u Novack.

Srpski tenisač ostao je zatečen, ali nije želio komentirati slučaj, ali su zato teniski zaljubljenici komentarima zatrpali službenu stranicu turnira.

"Ovo je sramota, napravili ste veliki gaf", samo je jedan od ljutitih komentara navijača.

Zaista je čudno da nisu znali napisati ime igrača koji je čak pet puta osvajao ovaj turnir i koji je došao kao branitelj naslova.

>>Čilić: Nadam se da ću odigrati još jedan sjajan Grand Slam

Komentara 92

NE
neznamja
09:40 17.01.2016.

Koji naslov, ja mislio djeca mu otpjevala Lijepu nasu.

DU
Deleted user
10:23 17.01.2016.

I što je tu tako strašno, dragi novinari? Pa i sam Đoković bi vam rekao: Daj ne talasajte. On ostao zatečen?!!! Ma vi ste, dragi moji, zatečeni u svom malom tekstualnom prostoru ( da ne kažem nešto loše...).

VE
Velebit1971
09:45 17.01.2016.

Zasto me ovo ne cudi.....pripadnici "nebeskog naroda" se najogunili sto se desio mali propust sa imenom....a treba samo pogledati njihove novine kao blic ili kurir da bi se vidilo koliko oni cijene strana imena kad ih namjerno pisu na iskrivljeni nacin. Dosta puta ti treba pola sata da bi shvatio o kome je rijec...A i ovo je pokazatelj razine novinarstva u vecernjem kad mu je ovo vrijedno kao neka vazna vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije