Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači oduševljeni

Nadal podsjeća na stare dane, pogledajte najbolji poen turnira!

Rafael Nadal
Foto: Screenshot
1/2
03.09.2016.
u 12:26

Španjolski tenisač u prvom je kolu pobijedio Istomina, zatim Seppija, a sada i Kuznjecova.

Iako ga je još od Olimpijskih igara mučila ozljeda i bio je upitan za nastup na posljednjem Grand Slamu sezone, Rafael Nadal zasad briljira na US Openu.

Španjolski tenisač u prvom je kolu pobijedio Istomina, zatim Seppija, a sada i Kuznjecova. Protiv Rusa je slavio 3:0 u setovima, bilo je 6:1, 6:4, 6:2, a u meču je odigrao niz atraktivnih poena.

Jedan takav odigrao je i na samom kraju, kada je servirao za meč, i podigao publiku na noge. Nadal je podsjetio na stare dana i odigrao možda najljepši poen turnira.

>>Đoković ni kriv ni dužan oborio rekord star 40 godina: 'Ovo mi se nikad nije dogodilo'

Komentara 2

DU
Deleted user
12:44 03.09.2016.

Secom zasad ga ozljeda ne muči, a i protivnici u prom tjednu nisu bas tako jaki; hoce li tako istrajati i u drugom tjednu???

Avatar Diavolo
Diavolo
14:35 03.09.2016.

Nadal prijeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije