Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratko na terenu

Majoli se vratila tenisu, ali je u paru s Buhanko glatko izgubila

Iva Majoli
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
20.10.2015.
u 20:58

Majoli se tako nakon 11 godina vratila profesionalnim mečevima, a još uvijek nije poznato hoće li i dalje nastupati ili je ovo izolirani slučaj

Iva Majoli vratila se tenisu, ali bila je neuspješna u prvom kolu WTA turnira u Moskvi. U paru s Ruskinjom Anastasijom Buhanko poražena je od Kanađanke Gabriele Dabrowski i Rumunjke Raluce Olaru sa 1:6, 4:6.

Ovaj susret privukao je puno medijske pažnje jer se radilo o povratku bivše pobjednice Roland Garrosa, ali ona je na terenu provela svega sat i pet minuta.

U prvom setu nije bilo velike borbe, Majoli i Buhanko izgubile su sve svoje servise, a jedini gem dobile su tako što su napravile break. U drugom setu su odlično krenule i povele 3:1, ali su onda ponovno popustile pa su njihove protivnice brzo preokrenule i pobijedile.

Majoli se tako nakon 11 godina vratila profesionalnim mečevima, a još uvijek nije poznato hoće li i dalje nastupati ili je ovo izolirani slučaj.

>>Senzacija! Iva Majoli vraća se tenisu, u utorak nastupa u Moskvi!

Komentara 8

BB
bozo boric
21:44 20.10.2015.

narod kaže...vrag u nuždi i muhe jede...

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:01 21.10.2015.

sa 38 godina nitko se nije uspješno vratio... može se ona ovako još par godin sramotiti po svijetu, ali tu kruha nema... a i nakon par ovakvih poraza nitko ju više neće ni zvati.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:57 21.10.2015.

Majoli se tako nakon 11 godina vratila profesionalnim mečevima, a još uvijek nije poznato hoće li i dalje uz osječaj da je svoja na svome živjeti kao prava hrvatica od tuđeg i posuđenog novca .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije