Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf na US Openu

Donna sjaji od sreće: Wawrinka zagrlio i poljubio lijepu Osječanku

Stan Wawrinka - Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
12.09.2016.
u 11:09

U svečanoj loži bilo je mnogo čestitara, ali posebno emotivan trenutak Stan Wawrinka doživio je sa svojom djevojkom, 20-godišnjom hrvatskom tenisačicom Donnom Vekić koja je doslovno vrisnula od sreće kad su se zagrlili

U finalu US Opena Švicarac Stan Wawrinka pobijedio je Novaka Đokovića sa 6:7 (1), 6:4, 7:5, 6:3) i osvojio treći Grand Slam turnir. Nakon trijumfa, uz Stana je slavila i naša Donna Vekić.

Nakon pobjede Stan se pozdravio s Đokovićem i uz pratnju zaštitara otišao u svečanu ložu.

Bilo je mnogo čestitara, ali posebno emotivan trenutak doživio je sa svojom djevojkom, 20-godišnjom hrvatskom tenisačicom Donnom Vekić koja je doslovno vrisnula od sreće kad su se zagrlili.

 

Osvajanje US Opena veliki je trenutak u karijeri 31-godišnjeg švicarskog tenisača.

Wawrinki je nakon trijumfa na Australian Openu 2014. godine, Roland Garrosu 2015. i na ovogodišnjem US Openu, sada potreban još samo trijumf na Wimbledonu kako bi popunio Grand Slam kolekciju.

>>Wawrinka pobijedio Đokovića i osvojio treći Grand Slam naslov

Komentara 7

KK
klara.kos.73
13:13 12.09.2016.

zar mu nije trebala čestitati supruga?

BU
bubabi
14:35 12.09.2016.

Sponzorusa! Kvazi tenisacica. Neka samo sjaji od srece dok ju Stan ne zamjeni sa novom teniskom "nadom". A ona zavrsi na cesti bez karijere i bogatog decka. Buu buu za Donnu!

LE
LeonardS
12:43 12.09.2016.

Strašno ,umjesto da pišu o njenim uspjesima ona se sama srozala ....žao mi je bila je veliki potencijal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije