Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davis cup

Čilić stigao u Amsterdam: Nisam siguran hoću li igrati u petak

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
10.09.2014.
u 18:32

– Emocionalno sam dosta prazan. Nisam se naspavao i definitivno će mi trebati sna. Nisam siguran hoću li moći igrati u petak

U petak u Amsterdamu naša Davis cup reprezentacija igra protiv Nizozemske važan susret u razigravanju za Svjetsku skupinu. Danas se reprezentaciji priključio pobjednik US Opena Marin Čilić.

– Posljednja dva dana su bila zaista iscrpljujuća, obavio sam desetke intervjua. Još nisam svjestan kakav sam uspjeh napravio, mislim da ću biti svjestan tek za tri-četiri tjedna. Dobivat ću veću medijsku pažnju, bolje termine za mečeve, češće biti na televiziji – rekao je Čilić pa nastavio:

– Emocionalno sam dosta prazan. Nisam se naspavao i definitivno će mi trebati sna. Nisam siguran hoću li moći igrati u petak. Raspored je težak, imam samo sutra kako bih se prilagodio na podlogu. Mislim da bih mogao preskočiti meč u petak. Vidjet ćemo.

A izbornik Željko Krajan istaknuo je kako je velika stvar što je Čilić odmah došao na okupljanje reprezentacije, a nije otišao kući te dodao da će Marin igrati ako bude potpuno spreman.

>>Krajan: Ako Čilić ne bude spreman, zamijenit će ga Delić

Komentara 5

NE
neki
20:52 10.09.2014.

Nego trebao je dati 3 milje u ruke Nulanovića i partije?

DI
dinamojavolim1
20:53 10.09.2014.

i ja bi pobjego odavde da dobijem 3 milje...sta bi trebo placat bagri u saboru aute i putovanja???

LU
lukateli1
10:14 11.09.2014.

Corolian! da mu nisi ti to zaradio, pa ces odredjivat i na sta ce potrosit? Ne smijem te vrijedjat, jer me ovi kaznjavaju i kad se nakasljem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije