Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽALIM ZA SVIME'

Čilić nije uspio: 
Ma prekasno sam razbio taj reket...

Čilić Robredo
Petar Glebov/PIXSELL
27.07.2014.
u 19:52

- Propustio sam čak sedam set-lopta u prvom setu, imao ih čak pet na svoj servis, ali sve sam promašio. Žalim za svime, nadao sam se tom finalu, toj tituli...

Mrzovoljno je slijegao ramenima, gledao u nebo, pa se vraćao na teren. Misli su mu lutale, iza Marina Čilića bio je katastrofalan meč, izgubio je od Tommyja Robreda 7:6 (10), 6:3. Nadao se da će mu nedjelja biti dan za pamćenje, u kojem će pobijediti u odgođenom polufinalu i zasjati u finalu, no lupio je u zid. Branitelj naslova potpuno ga je neutralizirao.

Kasno buđenje

- Krenuo sam lomiti reket pet puta u prvom setu, a onda kada sam ga šesti put konačno i slomio, bilo je prekasno. Već sam gubio i drugi set. Tek sam se tada smirio, ali što mi to vrijedi... - pričao je Marin opraštajući se od Umaga.

- Propustio sam čak sedam set-lopta u prvom setu, imao ih čak pet na svoj servis, ali sve sam promašio. Žalim za svime, nadao sam se tom finalu, toj tituli... Pokušavao sam ostati pribran, ali nakon svih tih šansi koje sam propustio, jednostavno sam puknuo. A iskusni Robredo primijetio je da me ima, pa je bio opušten i slobodan.

Što vam je rekao trener Goran Ivanišević?

- A što će mi reći? Promašio sam servise, gubio ključne poene... Sve znam i sam, ali danas jednostavno nije bilo pravog poena. To što nismo igrali u subotu zbog kiše nije me poremetilo, odgoda nije utjecala na mene.

Što dalje?

- Idem u Ameriku, čekaju me dva turnira iz Masters serije pa US Open. Bolje mi ide na tim podlogama, a nadam se da će me i ždrijeb pomaziti. Gledajte, s obzirom na to kroz što sam prolazio lani u ovo doba (afera s dopingom, koja je kasnije ispala neosnovana, nap. a.) danas je sve milina, pa čak i ovaj poraz! - kaže Marin, a rekao je nešto i o svom nasljedniku Borni Ćoriću:

- Kad još malo fizički stasa, bit će sjajan! Gledao sam ga, bio je fenomenalan i mogu mu samo poručiti - bravo!

S tribina je Marina gledala djevojka s prijateljicama, Goran Ivanišević kimao je ljutito glavom, no prema zakonu velikih brojeva, a Marin u Hrvatskoj nije poražen ravno u 15 mečeva, jednom je morao stati...

Šmeker Robredo

Šmeker Robredo, koji je proglašavan za najbolje odjevenog Španjolca, u konkurenciji silnih nogometaša, vozača formule 1, biznismena itd., blistao je.

- Volim Umag! Znate, kad odem u mirovinu, jedrit ću Jadranom. Strastveni sam nautičar i to je moj život. Volim i konje, jahanje mi je strast, a vidjet ćemo se mi još ovdje... - kazao je Robredo.

>> Čilić u prvom setu propustio sedam set-lopti pa ostao bez finala

Komentara 3

ST
stargate
22:17 27.07.2014.

Glavno je da je nas veliki voda dodijelio pehar pobjedniku !neobicno zar ne !

Avatar white socks
white socks
07:53 28.07.2014.

"a Marin u Hrvatskoj nije poražen ravno u 15 mečeva, jednom je morao stati...", kad ovako napišete rekao bi netko velika brojka. Pravi igrači naprave ovakvu seriju na grand mastersima. Bolje da je umjesto reketa sam sebi razbio glavu, možda tada bi mozak počeo radit.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
22:54 29.07.2014.

Marinu je na zalost domet ATP-tour 250. Za nesto vise od toga falu puno toga. 30% lopti, koje je Borna u Umagu istrcavao, Cilic niti ne pomislja ici na njih. Sa takvim stanjem u glavi i sa skromnom kondicijom, kaoo i dozlaboga losom eksplozivnoscu prvog koraka, Cilic moze jos koji mali turnir osvojiti i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije