Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi čovjek ATP-a u Umagu:

Znam da želite beton, no ovaj turnir ima budućnost i na zemlji

26. Konzum Croatia Open Umag
PR FOTO
23.07.2015.
u 07:00

– Mi se teško odlučujemo na promjene jer želimo održati kontinuitet svih ATP turnira tijekom godine. Jasna mi je želja organizatora da se pridruže turnirima unutar "betonske" sezone prije US Opena – diplomatski je odgovorio Kermode (50).

U dvodnevni posjet umaškom turniru stigao je prvi čovjek ATP-a Chris Kermode. Istaknuo je da je impresioniran organizacijom, ozračjem i prirodnim ljepotama Umaga u kojemu je prvi put. Novinare je posebno zanimao njegov stav prema ideji da se umaški turnir ubuduće igra na betonu.

– Mi se teško odlučujemo na promjene jer želimo održati kontinuitet svih ATP turnira tijekom godine. Jasna mi je želja organizatora da se pridruže turnirima unutar "betonske" sezone prije US Opena. Ako zahtjev ne prođe, to ne bi bio velik problem za uspješnost turnira u budućnosti – diplomatski je odgovorio Kermode (50).

>> Marin Čilić: S bratove svadbe na američku turneju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije