Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNA DANKINJA

Caroline Wozniacki se u izazovnom bikiniju fotografirala za poznati časopis

Caroline Wozniacki
Foto: Printscreen Youtube
1/2
10.02.2015.
u 20:20

– Ne mogu vjerovati da je Sport Illustrated izašao. Dugo sam čuvala ovu tajnu. Obožavam fotografije – napisala je nekadašnja prva tenisačica svijeta na Twitteru

Danska tenisačica Caroline Wozniacki fotografirala se i izazovnim pozama za izdanje magazina The Sports Illustrated.

Peta tenisačica svijeta pozirala je u bijelom kupaćem kostimu, a zadovoljna je kako je sve ispalo.

– Ne mogu vjerovati da je Sport Illustrated izašao. Dugo sam čuvala ovu tajnu. Obožavam fotografije – napisala je nekadašnja prva tenisačica svijeta na Twitteru.

>> Wozniacki nije uspjela prestrašiti Šarapovu

>> Wozniacki se u Gerrardovu dresu zagrijavala za meč

Komentara 2

PA
Paton
21:10 10.02.2015.

zašto nije umetnula malo papira u grudnjak?

SA
samoborka
23:21 10.02.2015.

Niti jedna imalo zgodna javna zenska osoba ne moze izdrzati a da se u jednom trenu ne krene naslikavati polugola po medijima. Dakako..sve do jedne to objasnjavaju svime drugime doli igranjem na kartu golotinje i tijela radi pumpanja vlastitog ega i lakim nacinom privlacenja medijske pozornosti. Ne bi to mene uopce i ni najmanje smetalo da se danas zene masovno ne zaklinju u emancipiranost i to da ih se ne gleda kao na seksualne objekte nego kao na intelektualna bica. A cinjenica je bas suprotna; zene se danas (svojevoljno) vise nego ikad ponasaju kao obicni seksualni objekti i takodjer vise nego ikad igraju na kartu vlastite golotinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije