Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
senzacija

Australski tinejdžer izbacio Nadala u Wimbledonu!

Nadal - Kyrgios
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
01.07.2014.
u 20:41

U četvrtfinalu će igrati protiv 8. nositelja, kanadskog tenisača Miloša Raonića.

Posljednji susret osmine finala u Wimbledonu ponudio je najveću senzaciju. Australac Nick Kyrgios izbacio je prvog igrača svijeta Španjolca Rafaela Nadala! Kyrgios je slavio 3:1 u setovima (7:6, 5:7, 7:6, 6:3).

Već u prvom setu, kojeg je 19-godišnji australski tinejdžer dobio u tie-breaku, dao je do znanja Nadalu da neće imati lagan posao. Iako se Španjolac uspio vratiti u igru dobivši drugi set, mladi Kyrgios, 144. igrač svijeta, sjajnom igrom stigao je do pobjede karijere.

Dodajmo kako je Kyrgios na Wimbledon stigao zahvaljujući pozivnici. U četvrtfinalu će igrati protiv 8. nositelja, kanadskog tenisača Miloša Raonića.

>>Čilić: Mogu igrati protiv Novaka; Đoković: Radujem se meču

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
21:42 01.07.2014.

usto se rafa na levu nogu

Avatar whitesnacke
whitesnacke
17:49 02.07.2014.

Ovo je defintivan dokaz da je Nole najbolji igrač sveta jer se njemu nikada ne desi da ispadne na pola turnira od nekog autsajdera kao što se to običaj Nadalu i Federeru, posle Wimbldona je No1e ponovo broj 1 of the world!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije