Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP BARCELONA

Nastavlja se Čilićeva loša forma, ovaj put pobijedio ga je Estrella

Marin Čilić
Zagreb Indoors
22.04.2015.
u 12:38

Bilo je 6:4, 6:4 za tenisača iz Dominikanske Republike, a za pobjedu mu je trebalo točno 80 minuta

Marin Čilić je ponovno posrnuo, ovaj put je u drugom kolu ATP turnira u Barceloni od njega bio bolji Dominikanac Victor Estrella sa 6:4, 6:4 za sat i 20 minuta igre.

Iako je naš najbolji tenisač bio četvrti nositelj i ujedno oslobođen igranja u prvom kolu, jednostavno nije još uvijek na razini koja bi mu garantirala sigurnost. A i treba uzeti u obzir da je sezona igranja na zemlji počela i Čiliću to nikad nije bila omiljena podloga iako na njoj ima neke zapažene rezultate u karijeri.

A izgledalo je kao da će Marin pobijediti u prvom međusobnom susretu s tenisačem iz Dominikanske Republike jer uzeo mu je servis u prvom setu i poveo 3:1, ali odmah je i izgubio svoj servis i sve je krenulo nizbrdo. Estrella je kod 4:4 napravio još jedan break i potom bez izgubljenog poena na svom servisu stigao do seta.

U drugom je setu bila slična priča, samo je ovaj put Čilić prvo gubio servis kod 1:1, ali ga je odmah vratio i kod 2:2 se činilo da bi sve moglo biti u redu. No kod servisa na 4:4 ponovno je uslijedila panika u glavi našeg tenisača i pokazao je boljke koje ga prate veći dio karijere, osim tijekom US Opena kad je prštao od samopouzdanja. Izgubio je servis, a kod 4:5 Estrella ponovno bez izgubljenog poena dolazi do gema, seta, meča i osmine finala.

>> Čilić: Idem i po pobjedu protiv Đokovića, spreman sam na sve!

Komentara 10

SA
santos008
13:20 22.04.2015.

Cilic je lijencina ,nema rezultata bez treninga i discipline.

PU
pulizg
15:13 22.04.2015.

Kad je slucajno osvojio US open dizali ste ga u nebesa a on je zapravo prevara od igraca bio i osto!!!!

QQ
qqq
13:26 22.04.2015.

E moj Ćiliću ostavi se tenisa. Muka mi je gledat takvog talenta, bez krvi i mozga. Tu i tamo koji bljesak i to je sve. Da ti je pola Đokine glave, ne bi ti bilo ravnog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije