Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvala Španjolcu

Agassi: Rafael Nadal je najbolji tenisač u povijesti

Rafael Nadal
Reuters (Ilustracija)
08.05.2014.
u 16:51

- Federer je tijekom četiri godine svoje vladavine bio izdvojen od ostalih konkurenata, Andyja Murrayja i Leytona Hewita. S druge strane, Nadal je u zlatnoj teniskoj eri imao jaku konkurenciju

Andre Agassi, bivši teniski broj 1, dao je zanimljiv odgovor na pitanje tko je najbolji tenisač u povijesti. Taj epitet podario je igraču koji je još uvijek aktivan.

- Rafael Nadal definitivno je zaslužio naslov najboljeg u povijesti, rekao je Agassi i pojasnio:

- Federer je tijekom četiri godine svoje vladavine bio izdvojen od ostalih konkurenata, Andyja Murrayja i Leytona Hewita. S druge strane, Nadal je u zlatnoj teniskoj eri imao jaku konkurenciju u Federeru, Đokoviću i Murrayju, rekao je osmerostruki osvajač Grand Slam turnira.

Komentara 5

Avatar -zztop-
-zztop-
17:43 08.05.2014.

najbolji je Federer

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:46 26.01.2015.

Kaj je ta glupost trebala malom Irancu?

IV
ivanjoksimovic
19:55 27.01.2015.

Ovo je u najmanju ruku bezvezan komentar. Pored Mekinroa, Federera ili Lendla da nadal bude Najbolji ?! Tacno je da je Federer bio prvi i uzeo sve sto se moze uzeti u trenutku kada nije imao apsolutno nikakvu konkurenciju - Nadal i Djokovic su se pojavili puno kasnije. Ali, zar iko sme da dovodi u pitanje njegovih 18 GS, 1000 pobeda u karijeri, preko 300 nedelja na prvom mestu, skoro 250 uzastopnih nedelja na prvom mestu ?! Mozda zvuci navijacki, ali po meni je i Djokovic bolji teniser od Nadala iako ima samo 7GS naspram 14 Nadalovih. Ipak, Novak je za razliku od Federera prvi i pored yivih Nadala, Maria, Federera i svih novih tenisera koji napreduju pored Nisikorija, Vavrinke, Cilica, Raonica i plejade solidnih tenisera. Tacno, Novak ima i 11 nedelja manje od Nadala na prvom mestu ukupne ATP liste, ali to je nesto sto ce se samo po sebi promeniti vec u narednih 11 nedelja s obzirom na trenutno bodovno stanje i pokazanu formu na startu sezone. Licno, mislim da Federer najbolji u istoriji po pokazanim rezultatima, ali, mislim da od trenutno aktivnih tenisera jedino Novak ima sansu da to cak i promeni u svim aspektima, osim u uzastopnim nedeljama na prvom mestu ATP liste. Sa drge strane, u nekim statistikama Novak ga je vec i prestigao, ali ipak mu je potrebno jos 3 godine vrhunskog tenisa da bi stao naspram Federera i oveo u pitanje njegov kvalitet. Sa druge strane, Nadal nema tu sansu da dokaze da je bolji od Federa. Losiji je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije