Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulysses Sheretov

Vodeći američki stručnjak u području biorezonantne medicine stiže u Rijeku

Rijeka
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
19.05.2017.
u 11:38

Sheretov je osnivač kompanije Biostar Technology International i usavršio je uređaj Biostar-NLS 3D

Svjetlo, zvuk i medicina budućnosti naziv je predavanja koje će vodeći američki stručnjak u području biorezonantne medicine Ulysses Sheretov održati 26. svibnja na Sveučilištu u Rijeci. Prilika je to da se dozna sve o novoj tehnologiji u medicini i otkriju potencijali biofizikalne metode prirodnog liječenja s inovativnim pristupom u dijagnosticiranju i terapiji.

Naime, Sheretov je osnivač kompanije Biostar Technology International i usavršio je uređaj Biostar-NLS 3D koji koristi elektromagnetske valove i detektira razne frekvencije ljudskog tijela te brzo i bezbolno, na biofizičkoj razini, utvrđuje uzroke poremećaja u organizmu. Zahvaljujući frekvencijskoj dijagnostici moguće je vidjeti energetsko stanje svih organa– jesu li na optimalnoj energetskoj razini ili ne te što je uzrok ako nisu.

Također, putem frekvencijske dijagnostike moguće je otkriti prisutnost patogenih mikroorganizama u organizmu kao što su bakterije, virusi, gljivice i paraziti te detektirati disbalans u tijelu poput, primjerice, poremećaja  ravnoteže bakterijske flore. Uz pomoć frekvencijske terapije moguće je obnoviti oslabljeni imunološki sustav, a koji se ne može boriti protiv bakterija, gljivica, virusa i parazita. Terapija ima i svoju primjenu u  suzbijanju raka. Frekvencijska terapija posvećena je pomaganju ljudima da obnove svoje zdravlje i spriječe nepotrebna oštećenja uz korištenje najnaprednije tehnologije današnjice.

Liječenje frekvencijama postoji i u Hrvatskoj, točnije Zagrebu gdje tvrtka PlasmaSaal d.o.o. sa svojim međunarodnim timom holistički certificiranih zdravstvenih praktičara, više godina uspješno liječi frekvencijama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije