Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTRAŠUJUĆE

Tajna Bermudskog trokuta napokon je otkrivena!

Bermudski trokut
Foto: Pixabay
21.10.2016.
u 17:59

Pokazalo se kako vjetrovi neposredno ispod oblaka mogu dizati valove visine 13,7 metara

Godina 2016. poznata je po klaunima ubojicama, a tajna Bermudskog trokuta objašnjena je – oblacima ubojicama.

Upravo "oblake ubojice" znanstvenici smatraju uzrocima ovog neobičnog fenomena koji je kriv za nestanak oko tisuću ljudi u avionskim i brodskim nesrećama samo u 20. stoljeću na području poznatom kao Bermudski trokut.

Istražitelji, prenosi Unilad, tvrde kako tip oblaka koji nalaze na tom području uzrokuje takozvane "zračne bombe". Te "bombe" su zapravo udari vjetra koji, dostižući ogromne brzine, mogu srušiti avion u ocean. Što je još više zastrašujuće, takva vrsta oblaka može prekrivati ogromna područja, što opasnost čini većom.

Pokazalo se kako vjetrovi neposredno ispod oblaka mogu dizati valove visine 13,7 metara. Uz njih i udare vjetra, nije neobično da je upravo Bermudski trokut groblje brodova i aviona. 

>> Šokirali se kad su vidjeli u čemu se zaputio u Bermudski trokut

Ključne riječi

Komentara 41

DU
Deleted user
19:01 21.10.2016.

Valovi viši od 100 metera? Nestalo tisuće zrakoplova i brodova ...??? Znali smo da ste se srozali na najniže grane ali pisati ovakve gluposti prelazi sve granice.

GR
GrofWap
18:50 21.10.2016.

I to vam je clanak? Sramota

ŠV
švastika
19:27 21.10.2016.

koje smeće od slova,,, ovako ni novinarčići u 24 časa nebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije