Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA ZEZANCIJE

Mate Rimac se pohvalio: Lopov ukrao Greyp bicikl, pa pao u ruke policajaca

Foto: Facebook/Mate Rimac
1/3
08.08.2019.
u 15:48

Bicikl koji ima GPS i kamere ponovo je bio online nekoliko mjeseci nakon što je bio ukraden pa su mogli identificirati njegovu lokaciju i javiti policiji.

Osnivač tvrtke Rimac automobili Mate RImac pohvalio se na Facebooku kako je zahvaljujući tehnologiji ukradeni Greyp bicikl pronađen i kako se vraća kući. Naime, Rimac je osnivač tvrtke Greyp koja proizvodi softicirane bicikle. 

Kako je napisao na Facebooku, prije nekoliko mjeseci jedan od tih bicikala, G6, ukraden je na predstavljanju u Njemačkoj i na neko vrijeme mu se zagubio trag. Međutim, bicikl koji ima GPS i kamere ponovo je bio online i mogli su identificirati njegovu lokaciju i javiti policiji. 

 - Nekoliko mjeseci nakon krađe bicikl je ponovno bio "on-line". Budući da je opremljen GPS-om i kamerama, točno smo znali gdje se nalazi. Čak smo i gledali policajce kako dolaze po njega.  Pouka priče: Nema zezancije s Grey Bikes - napisao je Mate Rimac.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:44 11.08.2019.

Našli ga na Zlatibiru u Srbiji :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije