Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USLIJED PANDEMIJE

Društvene mreže postale poligon za napade: Znanstvenicima prijete smrću, objavljuju se 'alternativne istine'

Ispred HZJZ organiziran je mirni prosvjed protiv korona mjera
Marin Tironi/PIXSELL
01.02.2022.
u 22:50

Kako su društvene mreže u pandemiji postale poligon za napade, ali i objave 'alternativnih istina', posebno one koje nisu pisane na engleskom jeziku

Komentara 29

TI
Tide
23:04 01.02.2022.

Pa cijeli dan vas nema,već se zabrinuo kad će i kakva reakcija doći zbog današnjeg prosvjeda.Moram priznat da ste istrošeni.Nema polijevanja hitne vodom,nema osobe koja kopa nos na prosvjedu..već ta kreativnost je vrlo krnja. No dobro jasno je da je napad najbolja obrana,al zašto recimo za promjenu ne faktčekirate najnovjie informacije koje je iznio cjenjeni dr.Pavelić,onaj koje ste se morali ispričavati zbog lažnih objava i dehumanizacije,da vas podsjetim. Jel ono što je izneseno je potresno,ne toliko za nas koji nismo podlegli propagandi,već za one koje ste strahom i manipulacijom naveli na nešto što uopće nisu informirano pristali. Pogledajte jer se radi i o sudskim postupcima koji su u tijeku.Vi i vaši propagatori (stručnjaci -oštromjeraši )ste svakako zaslužili mjesto u procesu koji je predan Hagu.

DI
dino85
23:06 01.02.2022.

Kada su se ovakve stvari počele događati prije pada Berlinskog zida, za vrijeme vlasti Gorbačova, glasnost i perestrojka, tada smo taj trend svi pozdravljali. Kada se to isto sada kod nas događa, jer ljudi pucaju po svim šavovima od nametnutih nam kontrola i ograničenja, sad je to subverzivno i protuzakonito i za svaku osudu. Kuda sve to sada vodi?

FO
Four
23:13 01.02.2022.

Ekipa brnjičara cjepljena s 14 doza,iza stakla.. To je današnja znanost.Ako itko prijeti ikome,to je upravo jednoumna ekipa koja kroz MSM progoni ljude na temelju jeli "cjepnog" statusa..gubitkom posla,slobode kretanja,uvođenja strožih mjera,nemogućnosti posjeta roditelja- djece i obratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?