Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spoj tehnologije i dizajna

Business Insider proglasio Bellabeatov Leaf Urban najboljim pametnim nakitom

Bellabeat
Foto: Bellabeat
1/4
01.02.2021.
u 12:48

Fitness tracker može se nositi kao narukvica, ogrlica ili broš

Američka web stranica Business Insider, specijalizirana za financijske i poslovne vijesti, testirala je pametni nakit i kao najbolji komad u cjelini proglasila Bellabeatov Leaf Urban.

Njihovi su stručnjaci utvrdili da je Bellabeatov Leaf Urban sveukupno najbolji komad pametnog nakita za većinu žena. On je usavršeni spoj tehnologije i modernog dizajna nakita te je pokazao da pametan nakit ne mora biti niti ružan, niti muški oblikovan kako bi bio visokotehnološki koristan.

Taj komad pametnog nakita u obliku lista pretvara fitness tracker u umjetničko djelo. Može se nositi kao narukvica, ogrlica ili broš, ne ometa korisnicu dodatnim ekranom, baterija mu traje do 6 mjeseci i uz to može pratiti vašu aktivnost, razinu stresa, hidriranje, menstrualni ciklus, meditacije i spavanje. Bežično se povezuje s mobilnom aplikacijom,a koristeći algoritam, Bellabeat  može predvidjeti i vašu otpornost na stres bilo kojeg dana. Primjerice, ako kažete da niste dobro spavali, da niste vježbali i da ste zaostali u vježbama meditacije – on će predvidjeti da ćete toga dana možda biti podložniji stresu.

Aplikacija ima i dodatni segment koji omogućava pristup novim i ekskluzivnim audio i video sadržajima. Tu se može pronaći sve od savjeta vezanih uz teme ženskog zdravlja i ljepote do prikaza vježbi joge, pilatesa ili fitnessa. Sadržaj je kreiran u suradnji s vrhunskim wellness instruktorima.

Glavna prednost Bellabeat Leaf Urbana je što će korisnici dati uvid u njen životni stil i njeno opće stanje, bez gnjavaže dodatnim ekranom i čestim punjenjem baterije, a to će ujedno učiniti sa stilom.

Sveobuhvatnu recenziju Bellabeat Leaf Urbana možete pročitati na stranici Insider Picks, a više informacija o Bellabeatu i proizvodima doznajte ovdje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije