Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije trebalo dugo

Apple ponovno meta izrugivanja: Korisnike zabavljaju novi naziv i 'novosti'

Novi modeli Iphonea
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.09.2018.
u 10:00

Na meti se našao i novi pametni sat Apple Watch

Puno brži i bolji od prethodnika, tako bi se moglo sumirati jučerašnje predstavljanje novih Appleovih uređaja. Tako ih barem vide njihovi tvorci, kao i dio svijeta.

Drugi dio publike nije previše impresioniran viđenim te zbijaju šale zbog ''novosti'' koje uvodi Apple, a koje zapravo postoje već godinama.

Tako će novi Appleovi mobiteli imati Dual SIM podršku, što postoji već dugi niz godina i uobičajena je stvar kod drugih proizvođača. Na popularnoj stranici 9GAG izašao meme s natpisom: ''Dok mi živimo u 2018., Apple živi u 2012.''

Na meti se našao i novi pametni sat Apple Watch koji je uveo opciju za slanje notifikacije u slučaju da osoba padne i bude dulje neaktivna. Problem je što takva usluga postoji već dugi niz godina i uređaj se nudi u TV prodajama.

Huawei je objavio niz videa kojima ismijava "novotarije" te podsjeća da oni te stvari upotrebljavaju već nekoliko godina.

Meta izrugivanja je i naziv novog modela XS. Prema Appleovoj ideji, X bi se trebao čitati kao deset, odnosno ''ten'' na engleskom. Dodamo li nakon toga slovo s, dobijemo ''ten s'' što prilikom izgovaranja zvuči kao tenis.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:47 13.09.2018.

Kupnja iPhone je porez na budale.

BM
branko.mikulcic
15:07 13.09.2018.

Požderali se budu jer mu ne mogu ni blizu Ni po cemu. Ali zbilja ni po cemu. Zamisli, oni su to imali i prije. Jedino to nikog ne interesira niti to nitko ne koristi!

BA
batman
13:34 17.09.2018.

Tužno koji luzeri kupuju to smeće pored Samsunga.Kao i Mercedes prevara br.1 u autoindustriji.😂😂😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije