Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv detalj

Zuckerberg ovom fotografijom otkrio koliko je paranoičan - pogledajte zašto

Mark Zuckerberg
Foto: Instagram
1/2
22.06.2016.
u 09:25

Fotografija snimljena za Zuckerbergovim radnim stolom otkriva i jedan zanimljiv detalj.

Kako bi proslavio Instagramovih 500 milijuna mjesečnih aktivnih korisnika Mark Zuckerberg objavio je fotografiju zahvale. No, s obzirom da je ona snimljena za njegovim radnim stolom fotografija otkriva i jedan zanimljiv detalj.

Dakle, osoba koja stoji iza Facebooka, servisa koji dnevno prikuplja osobne podatke više od milijarde ljudi dnevno, čini se, zabrinuta je zbog špijuniranja.

Foto: Instagram

Ako pogledate pažljivije Zuckerbergovu fotografiju primijetit ćete da su njegova kamera na računalu i utor za slušalice prekrivene - komadom ljepljive vrpce. Naime, sofisticirani hakeri sposobni su tajno preuzeti kontrolu nad kamerom na računalu pa je Zuckerberg tome doskočio prekrivanjem iste.

Foto: Instagram

>> Vijesti na Facebooku odabire njihovo uredništvo, a ne naši interesi

>> Facebook dozvoljava pregledavanje fotografija koje su 'lajkali' vaši prijatelji

Komentara 12

Avatar think pink
think pink
10:29 22.06.2016.

i što je tu čudno??? pa svatko iole normalan to isto radi već godinama.

Avatar pendreck
pendreck
11:18 22.06.2016.

...Facebook je kod mladih (bar u Njemackoj) out, sad je popularniji Whatsapp. Uglavno su jos starci na Facebooku ostali ...

HK
Hdz_kriminalci
11:12 22.06.2016.

Me razumim sta je tu cudno..normalno da hakeri napadaju bas njega dali zbog informacija tajnih ili zbog zutila pa covjek mora se nekako zastiti a to je ustvari i najmanje sto moze. Ovo je cudno samo informaticki nepismenima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije