Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Harmony of the seas

U Francuskoj porinut u more najveći kruzer na svijetu vrijedan 1,15 milijardi eura!

Harmony of the Seas
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
15.05.2016.
u 22:29

Brod može primiti gotovo 5500 putnika, ističe njegov američki vlasnik, Royal Caribbean International, a stajao je oko 1,15 milijarda eura

Najveći kruzer na svijetu, "Harmony of the Seas", krenuo je u nedjelju na svoje prvo putovanje iz francuskog brodogradilišta u Saint-Nazaireu.

Brod dug 362 metra i visok 72 metra zaplovio je prema Southamptonu u Engleskoj, odakle će krenuti na svoje prvo krstarenje po Mediteranu.

Brod može primiti gotovo 5500 putnika, ističe njegov američki vlasnik, Royal Caribbean International, a stajao je oko 1,15 milijarda eura.

Brodogradilište STX France počelo ga je graditi 2013., a gradnja je trajala preko dvije i pol godine.

>> Najveći kruzer na svijetu, vrijedan milijardu eura, krenuo u probnu vožnju

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar kabulkowski
kabulkowski
22:44 15.05.2016.

Takva dva vrijede ko bivsa Yuga:D

Avatar dzambo
dzambo
07:19 16.05.2016.

Ja mislim da ''malo'' veci i ''malo'' skuplji trebala bi i ''Ljepa nasa'' imat u svom Jadranskom moru....ionako je Kapitalizam....kredita ima koliko hoces...kad je bal nek je bal.....pa da brze ''potonemo''...nekako mi ''sporo'' ovo ide....treba uvecat vanjski dug....

DA
davidbraco
15:41 24.05.2016.

Nekako mi se čini previsok-ne ulijeva mi povjerenje što se tiče stabilnosti na uzburkanome moru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije