Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više uspjeha

Styria Media Group koristi IBM-ovu platformu IBM Connections za internu suradnju

IBM
Foto: Lucy Nicholson/REUTERS/PIXSELL
1/2
12.12.2016.
u 09:30

"Tvrtka Styria Media Group će uporabom IBM Connectionsa biti u mogućnosti koristiti informacije stvorene na vlastitim društvenim mrežama upravo pomoću te platforme te ih pretvoriti u uvide koji će im pomoći u donošenju bržih i informiranijih odluka", kazao je Damir Zec, poslovni direktor u tvrtki IBM Hrvatska

Styria Media Group, jedna od vodećih medijskih grupacija u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji, koristi IBM-ovu platformu za suradnju naziva IBM Connections. Više od 1000 zaposlenika Styria Media Grupe uz pomoć platforme IBM Connections sada može međusobno komunicirati, razmjenjivati ideje i surađivati u stvarnom vremenu.

Portfelj tvrtke Styria Media Group Hrvatska uključuje niz tiskanih publikacija (dnevnih, tjednih i mjesečnih novina i časopisa) koje dosežu do 1,66 milijuna čitatelja u Hrvatskoj, kao i niza online usluga i mrežnih portala kao što su njuskalo.hr, vecernji.hr, 24sata.hr, poslovni.hr i mnogi drugi, čime je obuhvaćeno 87% korisnika Interneta u Hrvatskoj.

„Medijska grupacija Styria je, sa svim svojim podružnicama, tvrtka u kojoj su ljudi najvažniji. Vrijednost  koju stvaramo rezultat je rada naših 1000 zaposlenika. Upravo zato smo željeli našim zaposlenicima dati na korištenje novi alat za razmjenu znanja i platformu koja će ih potaknuti na kreativno razmišljanje", izjavila je Mirjana Bacalja, direktorica informatike u Styria Media Group Hrvatska te dodala: „Prije no što smo počeli koristiti IBM Connections naša komunikacija i suradnja unutar tvrtke odvijala se putem e-maila. Uvođenjem ovog IBM-ovog rješenja možemo komunicirati u pravom smislu te riječi i razmjenjivati znanja i iskustva kroz više kanala, u svakom trenutku te na taj način poticati inovacije i ostvariti još bolje poslovne rezultate.“

Važno je reći i da su postojeće rješenje za upravljanje e-poštom, kao i rješenje za trenutno dopisivanje integrirani u novu platformu za suradnju, što omogućuje zaposlenicima obavljanje radnih zadataka na potpuno nov način. Primjerice, zaposlenici mogu „povući" sadržaj poruke e-pošte u modul Connections Activity i o sadržaju te poruke raspravljati sa svojim kolegama u posebnom prozoru. To omogućuje bolju povezanosti s drugim članovima tima, pruža cjelovitiji uvid u projekt na kojem rade i smanjuje broj privitaka u njihovim e-poštanskim sandučićima.

„Ljudski resursi se mijenjaju i razvijaju, pa se i organizacije moraju prilagoditi promjenama, usvojiti nove načine interne suradnje i potaknuti zaposlenike na aktivno sudjelovanje u uspjehu tvrtke“, izjavio je Damir Zec, poslovni direktor u tvrtki IBM Hrvatska te zaključio: „Tvrtka Styria Media Group će uporabom IBM Connectionsa biti u mogućnosti koristiti informacije stvorene na vlastitim društvenim mrežama upravo pomoću te platforme te ih pretvoriti u uvide koji će im pomoći u donošenju bržih i informiranijih odluka.“ 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije