Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Globalna interaktivna karta

Špijuniranje na Facebooku još je jednostavnije: Karta prikazuje tko uživo emitira video

facebook
Foto: screenshot/Facebook
19.05.2016.
u 09:51

Korisnici u realnom vremenu mogu vidjeti i gdje se sve gleda taj video. Smisao interaktivne karte je pomoći korisnicima da pronađu nove izvjestitelje/pošiljatelje videosadržaja

Facebook je lansirao interaktivnu kartu svih trenutačnih prijenosa na svijetu u sklopu širenja video prijenosa uživo.

Tražite li stream koji netko od korisnika Facebooka emitira, možete ih potražiti na lijevome dijelu stranice ili kliknuti na neku od plavih točki diljem planeta. Da biste pristupili interaktivnoj karti, potrebno je instalirati Live Video aplikaciju na lijevoj navigacijskoj ploči na Facebook timelineu.

Korisnici u realnom vremenu mogu vidjeti i gdje se sve gleda taj video. Smisao interaktivne karte je pomoći korisnicima da pronađu nove izvjestitelje/pošiljatelje videosadržaja. Dosad je jedini način pronalaska live streama bio taj da slijedite osobe ili brendove i čekate da vas obavijeste o prijenosu. Facebook u posljednje vrijeme agresivno gura Live videokorisnicima pod nos. Na konferenciji developera F8 dali su obavijest da se razvojni programeri mogu priključiti i dodavanjem sadržaja sa svojih uređaja. 

>> Vijesti na Facebooku odabire njihovo uredništvo, a ne naši interesi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije